Hardware Services

Hardware Services

Eenvoudig, snel en kwalitatief faciliteren van ICT, dat is wat we doen. En dat betekent voor u dat u met de beste middelen altijd door kunt werken. Zonder om te kijken naar details van ICT. Dat u samen met Pink Elephant als partner keuzes maakt om kostenbewust en kwalitatief de functionaliteit te bieden die uw mensen nodig hebben. Onze belofte is dat ICT geen barrière meer is, maar een kans om meer uit uw ondernemerschap te halen.

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen relaties van Pink Elephant er op vertrouwen samen te werken met een partij die uit gaat van de wensen van een organisatie in combinatie met de inzet van de juiste hardware. Door onze ruime ervaring kunnen we meedenken met klanten en samen bouwen aan hardware oplossingen die de organisatie ondersteunen in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • sandra
  Sandra Mulder
  Medewerker Project Office
  +31(0)6 416 23 727
 • Brigitte
  Brigitte Jacobs
  Accountmanager
  +31(0)6 433 78 580
Laad meer
 • 09
  Nov

  Exact Live 2016

  Exact Live is ieder jaar weer een daverend succes. In 2015 is het dan ook uitgeroepen tot de beste beurs van Nederland. Met 4.000 bezoekers is het bovendien een van de grootste business events. De vijfde editie van Exact Live vindt plaats op 9 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Scroll