Updates

meer updates
 • VINCI Energies neemt business applications activiteiten van Pink Elephant over

  Vandaag maakt VINCI Energies bekend de activiteiten van de Business Applications tak van Pink Elephant in Nederland overgenomen te hebben. Door deze acquisitie (asset deal) versterkt zij haar portfolio aan

  lees meer
 • Update je kennis, niet je smartphone

  Pushberichten, meldingen, updates; wie wordt er niet door overspoeld? Tegenwoordig worden we overal aan herinnerd. Deze berichten negeren is niet zonder gevolgen: voer je de laatste iOS update niet uit, dan

  lees meer
 • Snelle en veilige remote access met Bomgar

  Pink Elephant werkt sinds 2017 met Bomgar. Ruim 120 engineers werken dagelijks met Bomgar voor remote access tot de netwerken van onze klanten. Met Bomgar zijn ze ook productiever: omdat

  lees meer
 • 22
  Mar
  Service Manager dag
  Bent u Service Manager, Service Delivery Manager of Service Level Manager of speelt u anderzijds een cruciale rol in het leveren van optimale IT Services voor de Business? Dan mag u de Service Manager Dag 2018 niet aan u voorbij laten gaan!
 • 25
  Apr
  5S in IT
  5S is een methode binnen Lean om de werkplek te organiseren. Deze methode wordt ook wel 5S Housekeeping genoemd. Het doel van 5S is: efficiënter werken. Kort samengevat wordt een efficiënte werkplek gecreëerd door het wegnemen van verspillingen en door het gestandaardiseerd inrichten.
Onze referenties
meer referenties
 • Wellicht verwacht je het niet, maar bij de winning van brandstoffen zoals olie en gas speelt IT een zeer belangrijke, zo niet cruciale rol. Hans de Haan, IT Manager bij Oranje-Nassau Energie (ONE), legt uit hoe dat precies zit: “Om te weten waar precies gas in de grond zit moet onderzoek worden gedaan. Schepen vergaren seismische data op zee, en generen hiermee modellen van aardlagen. Deze modellen bestaan uit grote hoeveelheden data die door onze geologen worden gebruikt in krachtige applicaties. Analyses die op deze data worden gedaan, zijn cruciaal in het inschatten of ergens bruikbaar gas te winnen is.”
  lees meer
 • In de loop der jaren heeft Conveni verschillende overnames en naamswijzigingen meegemaakt. Tot 2013, toen zijn we Conveni geworden na afsplitsing van Qizini. Dat betekent ook een splitsing in IT. Om onze eigen IT onder te brengen zochten we een outsourcing partner, om te voorkomen dat we servers on-site hebben staan en veel tijd kwijt zijn met onderhoud.
  lees meer
 • USG Legal Professionals heeft haar managementinformatie sterk verbeterd. Daarvoor zijn de belangrijkste facilitators, Exact Synergy en QlikView, geüpdatet naar de nieuwste versies. USG Legal heeft nu ook meer grip op haar KPI’s, waarmee ze hun medewerkers aansturen en processen efficiënt inrichten.
  lees meer
Laad meer
Scroll