Nieuwe IT-opleidingen bij Pink Academy

Nieuwe IT-opleidingen bij Pink Academy

We zijn 2016 goed begonnen! Met allerlei nieuwe, interessante en leuke projecten. Zo ook de planning van een aantal nieuwe IT-opleidingen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal nieuwe IT-opleidingen die we de komende maanden gaan aanbieden:

ITIL® Practitioner

Heeft u ITIL® Foundation gevolgd en bent u op zoek naar een praktische handleiding om het ITIL® framework te implementeren om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen? Waar de ITIL® Foundation zich focust op het ‘wat’ en ‘waarom’, helpt de ITIL® Practitioner bij het ‘hoe’ te starten met het adopteren en adapteren van het ITIL® Framework.

AXELOS heeft ITIL®Practitioner ontwikkeld voor iedereen die meer diepgang zoekt dan de basistheorie en begrippen. Pink Academy zal deze IT-opleiding vanaf eind maart 2016 gaan aanbieden.

PRINCE2® Agile

De PRINCE2® Agile projectmanagement® methodiek is de meest complete projectmanagement oplossing welke snelheid en flexibiliteit van Agile combineert met een duidelijk gedefinieerd framework van PRINCE2®. De belangrijkste hedendaagse succesfactor van veel projecten is snelheid waarmee een product waarde levert aan een organisatie. Agile werkende teams proberen deze tijd altijd zo kort mogelijk te houden, zeker bij grotere projecten waarbij meerdere projectteams betrokken zijn. In deze situaties zien we dat coördinatie en beheersing nodig is om een project goed tot een einde te brengen.

PRINCE2® Agile is ontwikkeld op basis van best practices en combineert bestaande Agile frameworks als Scrum en Kanban voor het opleveren van producten en gebruikt de kracht van PRINCE2® voor het beheersen van het project verloop. Voor deze training is voorkennis en certificering op het niveau van PRINCE2 practitioner vereist.

Lean IT® Kaizen Lead

Pink Elephant is een van de grondleggers van de Lean IT® traningen. Naast de Lean IT® Foundation is er nu een vervolg; LeanIT® Kaizen lead.

Kaizen is het Japanse woord voor continu verbeteren door gebruik te maken van kleine incrementele veranderingen. Letterlijk vertaald: veranderen naar beter. Kaizen is de benadering voor het oplossen van problemen en vormt de basis van ‘incremental continual improvement’ binnen organisaties. Het is een filosofie met een focus op het continue verbeteren van processen en alle randvoorwaarden waarbinnen verschillende kwaliteitstechnieken zonder restricties kunnen worden toegepast. Kaizen is een overkoepelende dagelijkse activiteit met een doel dat verder reikt dan verbetering van materiele of methodologische aspecten. Het is een filosofie waarin de mens centraal staat.

In deze training ligt de aandacht op deze verbetering, zodat u invulling kunt geven aan de rol van Lean IT® Kaizen Lead. Een Lean IT® Kaizen Lead werkt aan verbetering op basis van Lean-principes. De Lean IT® Kaizen Lead kan afkomstig zijn uit elke laag en uit elke afdeling van de IT-organisatie.

Heeft u vragen over een van deze IT-opleidingen? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de trainingsdata? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen