EY en Pink Elephant werken samen aan veilige IT-infrastructuur

EY en Pink Elephant werken samen aan veilige IT-infrastructuur

EY en Pink Elephant bundelen de krachten op het gebied van cybersecurity en bescherming van persoonsgegevens. Cybersecurity kent een aantal domeinen, die onderzoeksbureau Gartner indeelt in Predict, Prevent, Detect en Respond. In de samenwerking tussen EY en Pink Elephant brengt EY naast kennis van de uitvoerende domeinen veel expertise in op het Predict domein. EY geeft strategisch advies op het gebied van Informatiebeveiliging met diensten als Cyber Program Assessment, IB Maturity Assessment, Compromise Assessment en PEN-testen. Pink Elephant vult dat perfect aan met expertise op de uitvoerende Prevent, Detect en Respond domeinen; zij zorgt voor de preventieve maatregelen en reageert direct op security incidenten en lost problemen op volgens een strak geregisseerd proces. Ook zullen Pink Elephant en EY samenwerken op het gebied van trainingen en awarenessprogramma’s. Deze krachtenbundeling zorgt voor een optimale dienstverlening aan de klanten.

Cyberaanvallen zijn steeds frequenter en gevaarlijker. Actuele gebeurtenissen tonen aan dat IT zeer kwetsbaar is voor digitale bedreigingen als ongeoorloofde toegang, diefstal van gegevens, afpersing, digitale vernieling. Daarom is beveiliging van vitaal belang.

Douwe Mik, leider van de Cybersecurity praktijk bij EY: “We zijn blij dat we onze gezamenlijke kennis en tools kunnen inzetten voor onze klanten. Een aardige overeenkomst is dat Pink Elephant, net als wij, veel werkt voor familiebedrijven waar continuïteit één van de belangrijkste pijlers is”.

Arnold van Mameren, divisiedirecteur IT Services bij Pink Elephant: “De complexiteit van vraagstukken op gebied van cybersecurity en dataprivacy is zowel in de breedte als in de diepte groot. De ontwikkelingen en bedreigingen volgen elkaar in hoog tempo op. Pink Elephant ziet het als haar verantwoordelijkheid om de kroonjuwelen van haar klanten te beschermen. Door de samenwerking met EY beschikken we nu ook over specialistische kennis op het gebied Cyber Security & Risk Management. Wij kunnen onze klanten nu dus over de hele linie van cybersecurity ontzorgen.”

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Marketing Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen