ITIL® Managing Professional Transition Module

ITIL® Managing Professional Transition Module

Goed nieuws: Axelos heeft afgelopen week bekend gemaakt dat vanaf 3 oktober 2019 de ITIL® 4 Managing Professional Transition Module beschikbaar is voor iedereen die momenteel ITIL® v3 Expert is of minstens 17 credits heeft behaald.  

De ITIL® Managing Professional (MP) aanduiding is het ITIL® 4 equivalent van de ITIL® v3 Expert. Het richt zich op alle medewerkers die werkzaam zijn binnen technologie en digitale teams in organisaties en biedt praktische en technische kennis over hoe je succesvolle IT services, teams en workflows kan inrichten en uitvoeren. De ITIL® MP training bestaat uit vier modules die deel uitmaken van ITIL® 4 en te behalen zijn na het ITIL® 4 Foundation certificaat: 

  • ITIL® Specialist Create, Deliver and Support 
  • ITIL® Specialist Drive Stakeholder Value 
  • ITIL® Specialist High Velocity IT 
  • ITIL® Strategist Direct Plan and Improve 

De ITIL® MP Transition Module is de overkoepelende training van deze modules en is special ontwikkeld voor iedereen die heeft geïnvesteerd in het ITIL® v3 certificeringstraject en zich ook graag wil verdiepen in ITIL® 4. Om de overgangsmodule te kunnen volgen moeten kandidaten op ITIL® v3 expertniveau zijn of minimaal 17 credits hebben. Kandidaten kunnen hun v3 Intermediate of Practitioner credits blijven verzamelen om in aanmerking te komen voor deze overgangsmodule.  

De Transition Module bestaat uit één cursus met één examen. De training stelt kandidaten in staat om hun eerdere prestaties te herkennen en tegelijkertijd de actuele vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn om door de ‘digitale diensteneconomie’ te navigeren. 

Pink Elephant is nauw betrokken bij de ontwikkeling en zal in het najaar deze module gaan aanbieden. Hou onze website in de gaten voor actuele data of schrijf je direct in voor de klassikale training of de Instructor Led Online training!

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Marketing Manager 088-2356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen