Pink Academy speelt in op fileleed

Pink Academy speelt in op fileleed

De filedruk steeg in 2016 met 10% en verwacht wordt dat de ochtend- en avondspits steeds langer gaan duren in 2017. Zonde van je tijd en lastig als je een training hebt en te laat komt vanwege oponthoud onderweg. Pink Academy komt haar cursisten hierin tegemoet met de volgende belangrijke wijziging.

De trainingstijden worden aangepast, zodat cursisten buiten de spits kunnen reizen. Concreet houdt dit in dat alle trainingen voortaan starten om 10.00 uur in plaats van om 9.00 uur en zullen rond 16:30 uur worden afgesloten. Deze wijziging geldt voor alle trainingen die vanaf 1 april 2017 van start gaan.

Daarnaast streeft Pink Elephant ernaar om de cursisten naast de benodigde kennis bij te brengen, hen ook handvatten te bieden om de kennis te kunnen implementeren in de praktijk. Om ervoor te kunnen zorgen dat de training een meer praktijkgerichte insteek heeft, hebben wij er daarom voor gekozen om het examen los te koppelen van de training. Wij bieden flexibele mogelijkheden voor het afleggen van het examen op onze beide locaties in Naarden en Den Bosch, tweemaal per week. Hierover volgt uiteraard meer informatie op het moment van deelname aan een training.

Het laatste nieuwtje is dat Pink Academy actiever gebruik zal gaan maken van haar trainingslocatie in Den Bosch. Het aanbieden van trainingen in zowel Den Bosch als Naarden maakt het aantrekkelijker voor cursisten uit de zuidelijk gelegen provincies om hun kennis over IT en projectmanagement uit te breiden middels trainingen en cursussen bij Pink Academy.

Kortom, nog even de wijzigingen op een rijtje:

  • Trainingstijden van 10:00 uur- 16:30 uur;
  • Examens zullen los van de training geboekt worden;
  • De trainingslocatie in Den Bosch zal actiever worden ingezet.

Per 1 april gaan de wijzigingen in en dat is zeker geen grap!

Gerelateerde artikelen