Pink Elephant Analytics specialisatie: Transportation & Logistics

Pink Elephant Analytics specialisatie: Transportation & Logistics

Update: Pink Elephant Business Intelligence is sinds 01-01-2020 verder onder de naam 2Foqus B.V. en is geen onderdeel meer is van Pink Elephant. Bezoek de nieuwe website of volg 2Foqus op LinkedIn.

Vanuit het Qlik Partner Programma heeft Pink Elephant Analytics zich gespecialiseerd in de sector Transportation & Logistics. Dat houdt in dat Pink Elephant Analytics aan alle technische en educatieve eisen binnen deze sector voldoet. De specialisatie is onderscheidend omdat we voldoen aan het hoogste niveau van bekwaamheid dat door het Qlik Partner Programma is geboden.

Het Qlik Specialisatie Programma vormt een fundament van Qlik partners op wereldwijde markten. Door gerichte service kan de partnercompetentie worden vergroot en klantenbetrokkenheid wordt versneld en vergroot. De kansen die Pink Elephant Analytics krijgt met zowel het Partner Programma als Specialisatie programma van Qlik grijpen we natuurlijk met beiden handen aan.

Transportation & Logistics is de eerste specialisatie van Pink Elephant Analytics. In de toekomst volgen er meer, waaronder Werving & Selectie!

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Marketing Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen