Pink Elephant BI aanwezig op ICT & Logistiek Beurs

Pink Elephant BI aanwezig op ICT & Logistiek Beurs
Pink Elephant BI aanwezig op ICT & Logistiek Beurs ict & logistiek

Op 7 & 8 november 2018 vindt het jaarlijkse event ICT & Logistiek plaats waar de bezoekers de ICT-oplossingen vinden die nodig zijn om de logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Uiteraard mag Pink Elephant BI met haar specialistische kennis in de Transport & Logistiek branche hier niet ontbreken.

Op 7 & 8 november 2018 staan wij dan ook met een stand op deze beurs!

Het thema van de beurs is ‘Connected Logistics’. Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren.

Dit thema sluit perfect aan bij Pink Elephant BI. Wij helpen u graag met het creëren van nieuwe inzichten en het zorgen voor versnelde processen op basis van analyses uit uw eigen data. U wilt toch ook op basis van uw data de juiste beslissingen kunnen nemen?

Bezoek ons op de beurs en wij praten u graag bij!

Registreer hier voor gratis kaarten.

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Marketing Manager 088-2356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen