Pink Elephant biedt AgileBA® trainingen aan

Pink Elephant biedt AgileBA® trainingen aan

Pink Elephant start per 16 mei met het geven van AgileBA® trainingen. Vanuit haar positie als kennisleider voorzag Pink Elephant Education een toenemende vraag naar trainingen die cursisten voorbereiden op de rol van Agile Business Analist (BA) en heeft de training AgileBA® opgenomen in haar trainingsaanbod.

De Business Analist is een cruciale rol binnen een Agile projectteam – het is de verbindende factor in alle fases van projecten, maar is zeldzaam in veelgebruikte Agile frameworks. Vaak vullen de product owners die rol in, terwijl zij zich moeten richten op de productvisie en het prioriteren van zaken en taken binnen een project. Nu meer en meer organisaties Agile (willen) werken, is het belangrijk dat de uitvoerder van deze rol over de benodigde analyserende vaardigheden en expertise beschikt.

Omdat steeds meer Agile projectteams hier tegenaan lopen en een verbindende factor missen in de diverse projectfases, heeft Agile Business Consortium de training AgileBA® ontwikkeld, inclusief bijbehorend handboek. Sinds kort is Pink Elephant geaccrediteerd om deze AgileBA® trainingen te geven. Na afloop van de AgileBA® training is de Business Analist in staat om de business behoefte ( needs ) te vertalen naar een oplossingsrichting ( solution ) en deze neer te leggen in het solution team. Daarnaast creëert hij een draagvlak voor Agile werken en breder begrip en context bij interne en externe stakeholders.

Vanaf 16 mei staan de eerste AgileBA® trainingen gepland bij Pink Elephant. Basiskennis van AgilePM® is een vereiste voor het volgen van deze training. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven voor de training.

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Marketing Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen