Pink Elephant Education breidt trainingsaanbod uit

Pink Elephant Education breidt trainingsaanbod uit

Om u nog beter te kunnen helpen met het succesvol maken van projecten en uw organisatie te transformeren heeft Pink Elephant Education haar trainingsaanbod uitgebreid. Door de nieuwste ontwikkelingen zoals DevOps en AgileBA® en het door Pink Elephant ontwikkelde Service Automation Framework® in het portfolio op te nemen, stoomt Pink Elephant Education u klaar voor de toekomst. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal nieuwe IT-opleidingen die we aanbieden:

AgileBA®

De rol van Business Analist (BA) is zeldzaam in veelgebruikte Agile frameworks. Vaak vullen de product owners die rol in, terwijl zij zich moeten richten op de productvisie en het prioriteren van zaken en taken binnen een project. De analyserende vaardigheden en het takenpakket van een Business Analist vragen om specifieke competenties. Daarom biedt Pink Elephant vanaf 16 mei AgileBA® trainingen aan.

De AgileBA® training helpt cursisten om de interne en externe stakeholders in kaart te brengen. Ook kennen ze het belang van een goede businesscase en hoe ze veranderingen in het project kunnen toetsen door te focussen op de businessbehoefte en te sturen op realisatie van de beoogde voordelen. Natuurlijk kennen de cursisten naderhand ook de diverse taken en verantwoordelijkheden die een Business Analist heeft en kunnen ze deze uitvoeren.

Service Automation Framework®

Het Service Automation Framework® is hét concept om klantloyaliteit te bereiken en speelt in op de selfservice trend die al even gaande is. Inmiddels zijn we gewend allerlei aspecten van ons (dagelijks) leven zelf online te regelen. Dan rijst de vraag, als iedereen zelf alles regelt en bij verschillende bedrijven dezelfde service kan inkopen, hoe zorg je dat klanten trouw blijven aan je merk?

Daar kan Pink Elephant bij helpen met deze nieuwe Service Automation training, wat als doel heeft klantloyaliteit te bereiken en verhogen door het serviceaanbod te automatiseren. Service Automation staat hoog op de agenda van IT-leiders. Het Service Automation Framework® is door Pink Elephant ontwikkeld en biedt een effectieve, stapsgewijze aanpak om bedrijven te ondersteunen bij de transformatie. Als u Service Automation voldoende toepast, ziet u zowel de medewerker- als de klanttevredenheid stijgen!

DevOps

DevOps: de toekomst van IT, nu al beschikbaar! DevOps is een ontwikkelmethode waarin multidisciplinaire teams software en services ontwerpen. Het hoofddoel van DevOps is de workflow tussen softwareontwikkelaars en operationele IT-professionals te verbeteren. Om doorstroom van IT-waarde naar de klant te maximaliseren, biedt DevOps verbeterde mogelijkheden om software en services sneller te ontwerpen, te ontwikkelen, te implementeren en te gebruiken ten behoeve van de business. Tot de voordelen van DevOps behoren hogere klanttevredenheid, betere kwaliteit, snellere levering en lagere kosten. Genoeg redenen om de agile DevOps manier van werken toe te passen in uw organisatie!

Heeft u vragen over een van deze IT-opleidingen? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de trainingsdata? Neem dan gerust contact met ons op via 088 – 0107 400 of opleidingen@pinkelephant.nl.

Gerelateerde artikelen