Pink Elephant is kennispartner van Port4Growth

Pink Elephant is kennispartner van Port4Growth

Één van de belangrijkste triggers van groei en innovatie is het kunnen klankborden met gelijkgestemde ondernemers. Het levert nieuwe ideeën op en biedt praktische handvaten om zaken toe te passen. Port4Growth faciliteert de contactmomenten tussen ondernemers zodat zij met elkaar kunnen netwerken, inspireren, en leren. Pink Elephant is één van de kennispartners bij het project “Klein Helpt Groot”, een initiatief van Port4Growth en MKB Nederland, waarbij gevestigde organisaties en startende bedrijven van elkaars kennis en kunde kunnen leren.

Leren van elkaar

CEO Piet van Vugt vertelt waarom Pink Elephant hierbij betrokken is: “Het gaat vooral om het uitwisselen van kennis en van elkaar leren. De co-creatie tussen kleine start-ups, gevestigde organisaties en scale-ups zorgt bij alle betrokken partijen voor nieuwe inzichten en inspiratie. Als Pink Elephant zitten we tussen grote bedrijven als ING en PostNL. Wij kunnen van hen veel leren, maar ook van de start-ups. Die lopen voor wat betreft digitalisering en automatisering. Op onze beurt kunnen wij onze kennis over business, innovatie en IT delen met de andere ondernemers.”

Kennisdeling stimuleren

Het High Growth Summit, een initiatief van Port4Growth en MKB Nederland, heeft als doel ondernemerschap in Nederland te professionaliseren en het aantal groeibedrijven te laten toenemen. Met co-creatie sessies wordt kennisdeling gestimuleerd tussen grote, gevestigde organisaties en kleine en startende ondernemingen, als onderdeel van Klein Helpt Groot. Op 9 februari organiseren Pink Elephant en Port4Growth een co-creatie sessie waarin informatiebeveiliging en online criminaliteit centraal staan.

In deze video vertelt Van Vugt hoe hij kijkt naar Klein Helpt Groot in relatie tot innovatie:

 

Gerelateerde artikelen