Pink Elephant zorgt met TimeXtender voor snelle data warehouse automation

Pink Elephant zorgt met TimeXtender voor snelle data warehouse automation

Update: Pink Elephant Business Intelligence is sinds 01-01-2020 verder onder de naam 2Foqus B.V. en is geen onderdeel meer is van Pink Elephant. Bezoek de nieuwe website of volg 2Foqus op LinkedIn.

Aarhus, Denemarken & Breda, Nederland – 15 augustus 2017 – Pink Elephant Business Intelligence is de nieuwe reseller van TimeXtender, een Deense softwareleverancier gespecialiseerd in data warehouse automation. TimeXtender is een platform voor data warehousing waar data gedocumenteerd en traceerbaar zijn. Het maakt inzichtelijk van welke bron data afkomstig zijn en welke personen toegang hebben tot deze gegevens. Daarmee helpt het platform organisaties te voldoen aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 ingaan. Daarnaast reduceert TimeXtender de implementatietijd van een data warehouse met bijna zeventig procent. De data en analyses kunnen worden weergegeven in BI-tools van Qlik, gezamenlijke partner van Pink Elephant en TimeXtender.

Simpel en tijdbesparend

“Data warehouses zijn complex en tijdsintensief om te bouwen. TimeXtender zorgt door middel van data warehouse automation dat het bouwen van een data warehouse simpeler, sneller en betrouwbaarder gaat. De koppeling met Qlik zorgt dat organisaties relevante analyses kunnen maken, wat continu waarde oplevert voor de business,” aldus Dave Jansen, Director Pink Elephant Business Intelligence.

“Pink Elephant is voor ons een waardevolle Business Intelligence partner,” zegt Hans van der Meij, Regional Director Benelux van TimeXtender. “Met dit partnership zorgen we samen voor betere end-user control, eenvoudig beheer, security, en natuurlijk relevante analyses en inzichten in waardevolle data.”

Over TimeXtender

TimeXtender is softwareleverancier voor data warehouse automation. Het bedrijf werd opgericht in Denemarken in 2006 en heeft inmiddels hoofdkantoren in Denemarken en de VS vanuit waar het meer dan 2600 klanten bedient, verspreid over de zes werelddelen. TimeXtender is ook de leverancier van Date Warehouse Automation voor de Microsoft® SQL Server®. Het bedrijf verkoopt zijn producten en diensten aan middel- en grootbedrijven dankzij een globaal netwerk van ketenpartners. www.Timextender.com

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Marketing Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen