Platform Manager maakt versiebeheer van Qlik Sense & QlikView mogelijk

Platform Manager maakt versiebeheer van Qlik Sense & QlikView mogelijk

Update: Pink Elephant Business Intelligence is sinds 01-01-2020 verder onder de naam 2Foqus B.V. en is geen onderdeel meer is van Pink Elephant. Bezoek de nieuwe website of volg 2Foqus op LinkedIn.

Voor de uitrol van Qlik producten is het van groot belang om extra aandacht te schenken aan versiebeheer en OTAP-ondersteuning. Dit is de reden waarom Pink Elephant al enkele jaren een partnership heeft met IN4BI en hun oplossing Platform Manager inzet bij haar klanten.

Bij het werken met meerdere ontwikkelaars en testers van verschillende afdelingen, kan de complexiteit snel toenemen. Wie is verantwoordelijk voor welke Qlik Applicatie en welke databases worden gebruikt? In dergelijke omstandigheden kan al snel een onoverzichtelijke situatie ontstaan. Als oplossing bestaat Platform Manager van In4BI, een gecentraliseerd systeem voor het beheer van alle Qlik applicaties binnen een bedrijf. Daardoor biedt het een totaal-overzicht, en kan het de controle leveren die nu vaak ontbreekt. Een oplossing die zowel geschikt is voor Qlik Sense als QlikView.

Om het optimale uit Qlik te halen is Platform Manager onmisbaar!

Naast het bijhouden van metadata en het daarbij samenhangende versiebeheer is het ook mogelijk om de proces-flow rondom de OTAP-straat goed vorm te geven. Het pakket onderscheid verschillende rollen met verschillende rechten waardoor een optimaal OTAP-proces ingericht kan worden zonder dat er sprake is van een vertragend effect op de “time-to-market” van nieuwe Qlik-applicaties en/of wijzigingen op bestaande dashboards.

Platform Manager biedt meer dan alleen Application Lifecycle Management. Omdat alle activiteiten nauwkeurig gelogd worden, is Platform Manager ook een ideale tool voor auditing. Alleen vanwege deze functionaliteit al is het een onmisbare oplossing geworden voor bedrijven waar security en compliance de hoogste prioriteit hebben.

Met behulp van Platform Manager helpt Pink Elephant haar klanten om de betrouwbaarheid van hun dashboards te optimaliseren. De samenwerking tussen ontwikkelaars, testers, managers en gebruikers leidt tot meer efficiëntie én een beter gebruik van Qlik. Platform Manager is uitgerust met functionaliteiten als versiebeheer, promotion en analyses, welke alle naadloos geïntegreerd zijn in Qlik’s Change process. Om het optimale uit Qlik te halen is Platform Manager onmisbaar!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Platform Manager voor uw organisatie of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie van de oplossing, neemt u dan contact met ons op!

Meer weten? Neem contact op met

Jan Peter Alberda

Marketing Manager +31882356655
Neem contact op

Gerelateerde artikelen