Service Automation & Big Data trainingen

Service Automation & Big Data trainingen

Service Automation training

Inmiddels zijn we gewend allerlei aspecten van ons (dagelijks) leven online zelf te regelen en verwachten we dat geleverde diensten hiermee overeenkomen. We zijn de Self Service Generation. Als iedereen zelf alles regelt en bij verschillende bedrijven dezelfde service kan inkopen, hoe zorg je dat klanten trouw blijven aan je merk?

Pink Elephant helpt u daarbij met de nieuwe training Service Automation, wat dieper ingaat op dit concept voor het bereiken van klantloyaliteit door uw serviceaanbod te automatiseren. Past u Service Automation voldoende toe, dan ziet u zowel de medewerker- als de klanttevredenheid stijgen!

Wilt u één van de eersten zijn in Nederland die Service Automation officieel kan toepassen? Schrijf je dan nu in voor deze training. De eerste training in Nederland vindt plaats op 24 en 25 augustus. Reserveer nu uw plaats en maak gebruik van een early bird korting!

Big Data

Pink Elephant is door Arcitura™ Education gecertificeerd om trainingen te verzorgen op het gebied van Big Data en Cloud!

Het programma van de Big Data Science Certified Professional (BDSCP) van de Arcitura™ Big Data Science School excelleert op het gebied van Big Data science, analyse, analytics, bedrijfsinformatie, technologiearchitectuur, ontwerp en ontwikkeling, evenals governance.

Pink Elephant start 6 november 2017 met de training Big Data Science Certified Professional (BDSCP). Reserveer nu alvast jouw plaats en maak gebruik van een early bird korting !

Gerelateerde artikelen