Van Koppen & Van Eijk op Unlock Your Data

Van Koppen & Van Eijk op Unlock Your Data

We hebben weer een nieuwtje omtrent Unlock Your Data!

Van Koppen & van Eijk op Unlock Your Data
Op 13 juni neemt Roy Boutkan, Senior Business Controller, van Van Koppen & Van Eijk ons mee in hun wereld van data. Van Koppen & Van Eijk is een uitzendbureau met internationaal netwerk. Hun roots ligt in de agrarische sector, maar inmiddels hebben zij opdrachtgevers in alle branches.

Zij merken net als vele andere bedrijven dat de wereld van werk in een hoog tempo verandert. Dagelijks werken hun specialisten aan nieuwe concepten. Van Koppen & Van Eijk is altijd bezig met het testen van innoverende technologieën om het vinden van werk en werknemers eenvoudiger te maken.

“Er ontstond behoefte om meer uit data te halen”
Om dit te realiseren kreeg Van Koppen & Van Eijk steeds meer de behoefte om analyses en beslissingen te maken op basis van hun data. Eind 2017 is Van Koppen & Van Eijk in contact gekomen met Pink Elephant en hebben zij samen gekeken naar een passende oplossing. Als snel werd duidelijk dat de combinatie TimeXtender en Qlik Sense aansloot op hun behoeften. Begin 2018 zijn zij dan ook gestart met zowel de Discovery Hub® van TimeXtender als Qlik Sense en weten zij nu al mooie stappen te maken.

Benieuwd naar het complete verhaal? Kom hierachter tijdens Unlock Your Data! Roy Boutkan neemt u mee in waar zij nu staan op het gebied van data en welke stappen zij de komende jaren gaan maken.