ARTRA en Pink Elephant lanceren de FlexKennis Awards!

ARTRA organiseert in samenwerking met Pink Elephant de FlexKennis Awards, een online kennistest over de flexbranche. Er zijn twee awards te winnen: de ABU-Flexkennis Award en de NBBU-Flexkennis Award, voor degenen met de meeste kennis over de flexbranche. Medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties worden uitgedaagd om hier aan mee te doen. Zij kunnen op dinsdag 16 mei kosteloos deelnemen. Het doel van de FlexKennis Awards is meer inzicht krijgen in het kennisniveau van professionals in de flexbranche.

Whitepaper kennisniveau flexbranche

Met de FlexKennisAwards krijgen ARTRA en Pink Elephant nog meer zicht op het kennisniveau binnen de branche. Welke kennis is geborgd en welke kennis missen de professionals? Aansluitend brengt ARTRA in juni een whitepaper uit waarin zij inzicht geeft in de kennis die wel en niet beheerst wordt. Iedere deelnemende organisatie kan de whitepaper gratis bij ARTRA opvragen.

Laagdrempelig en volledig online

Ellen van Hierden, directeur ARTRA, vertelt: “De FlexKennis Awards spelen zich volledig online af. Iedereen kan zich aanmelden en het tijdstip kiezen waarop hij of zij meedoet.” Deelnemers worden uitgenodigd om op 16 mei vanaf middernacht tot precies 17 mei mee te doen. Zij kunnen zich alvast online aanmelden. Iedere deelnemer ontvangt op de dag zelf een unieke set met 75 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Degene die de meeste vragen goed beantwoordt, is de winnaar. Eindigen meerdere kandidaten met dezelfde score? Dan wint de persoon met de snelste tijd.

Mooie prijzen voor de winnaars

Op donderdag 18 mei worden de ABU- en de NBBU-winnaars door ARTRA persoonlijk bezocht. Zij krijgen de FlexKennis Award overhandigd. Naast de award ontvangen de ABU- en de NBBU-winnaars een iPad Mini en een ballonvaart.

Samenwerking met ARTRA

Pink Elephant is medeorganisator van de FlexKennis Awards, samen met ARTRA. Pink Elephant heeft onlangs het disruptieve platform Power2Match gelanceerd, dat administratieve processen automatiseert waardoor de focus van uitzenders en detacheerders komt te liggen op het matchen van kandidaten en vacatures. Zowel ARTRA als Pink Elephant geloven in de kwaliteiten en het succes van medewerkers. Door een betere kennis en focus worden niet alleen medewerkers, maar ook uitzenders, detacheerders en payrollers succesvoller. Voor meer informatie over Power2Match en ARTRA kunt u terecht op www.power2match.nl en www.artra.nl.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail