Business Apps

Bedrijven met een sterke visie op de toekomst ontwikkelen Business Apps op basis van hun bedrijfsdoelstellingen en eigen unieke processen. Applicaties op maat die feilloos aansluiten op de manier waarop processen zijn georganiseerd. Hierdoor is het ook mogelijk om compleet nieuwe processen en manieren van werken te ondersteunen. Pink Elephant vertaalt uw bedrijfsambitie en doelstellingen naar passende Business Apps.

Voor het ontwikkelen van Business Apps zetten wij het innovatieve applicatie platform Mendix in én hanteren wij een Agile® procesaanpak. Complexe bedrijfsprocessen worden nauwkeurig en snel vertaald naar Business Apps die passen bij de manier waarop uw medewerkers willen werken. We zorgen er voor dat deze Business Apps op de juiste manier binnen uw organisatie worden gepositioneerd zodat onze techniek en de kracht van uw mensen samen komen.

Downloads
deltalloyd
“Onze organisatie heeft een belangrijke omslag gemaakt door eXpo te ontwikkelen. Met deze bedrijfsapplicatie zijn wij nu veel beter in staat onze klanten en opdrachtgevers goed te bedienen.”
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Touring Verzekeringen heeft binnen enkele maanden een New Claims Management System geïmplementeerd. De claimafhandeling is nu ingrijpend geautomatiseerd. Bovendien heeft Touring Verzekeringen afscheid kunnen nemen van diverse legacy-systemen. Dit heeft ertoe geleid dat op het vlak van productiviteitsverhoging en medewerkertevredenheid direct significante resultaten zijn geboekt.
  lees meer
 • Het Expertise Service Center binnen wilde meer toegevoegde waarde leveren en zich meer richten op hoe dingen beter, slimmer, goedkoper, en klantgerichter konden. Dat werkte niet met het bestaande systeem, dus werd besloten zelf iets nieuws te maken. Delta Lloyd vond in Pink Elephant een geschikte businesspartner om hiervoor een nieuwe bedrijfsapplicatie te gaan realiseren.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Mark Thijssen
  Project Manager
  +31(0)88 235 66 55
 • Gert-Jan Puper
  Solution Sales
  +31(0)6 138 94 807
Laad meer
 • 22
  Mar

  Service Manager dag

  Bent u Service Manager, Service Delivery Manager of Service Level Manager of speelt u anderzijds een cruciale rol in het leveren van optimale IT Services voor de Business? Dan mag u de Service Manager Dag 2018 niet aan u voorbij laten gaan!
Scroll