gratis-boek-business-apps

Op zoek naar inzichten voor innovatiesucces met inzet van IT? Download het gratis e-book!

Vraag e-book aan

Gratis e-book: Inzichten voor innovatiesucces met inzet van IT.

We zitten momenteel midden in een vergaande technologische verschuiving waarbij Business Apps bijna elke industrie verstoren. Gevestigde spelers krijgen te maken met innovatieve nieuwkomers die de markt ontwrichten door slimme inzet van Business Apps. Bekende voorbeelden zijn; Uber, Airbnb en Knab. Deze succesverhalen hebben allemaal één ding gemeen; het zijn stuk voor stuk ´Digital Enterprises´, organisaties die IT onderdeel hebben gemaakt van hun core business en daarmee hun strategie.

We kunnen veronderstellen dat vrijwel elke organisatie in meer of mindere mate gebruik maakt van digitale technologie om haar bedrijfsprocessen te automatiseren. Het blijkt echter lastig om verder te denken dan de ‘voor de hand liggende’ oplossingen en een echte ‘Digital Enterprise’ te worden. Met dit e-book helpen we u op weg om ook uw organisatie te transformeren naar een ‘Digital Enterprise’.

Vraag hier uw gratis e-book aan

Het e-book bevat meer dan 30 pagina’s en helpt u op weg om ook uw organisatie te transformeren naar een ‘Digital Enterprise’.

✓ Trends die leiden tot een ingrijpende transformatie van uw IT-organisatie
✓ Een toegevoegde waarde creëren dankzij een Agile® aanpak
✓ Inspelen op procesveranderingen
✓ Checklist voor het ontwikkelen van een passende business app

Vul uw gegevens in en u ontvangt direct het e-book.

pijl2

Download e-book

  • Om succesvol te blijven zullen organisaties moeten beschikken over een groot lerend vermogen en organisatorische verandercapaciteit.
Scroll