case

BTL Nederland

case BTL Nederland

Nieuwe woonwijken, wegen en bedrijventerreinen rukken op. Aan de andere kant groeit de behoefte aan meer groen; het vergroot de leefbaarheid en het verbindt mensen. BTL Nederland weet als geen ander hoe groen ingezet kan worden, zodat het ruimte biedt voor ontspanning, inspiratie, spelen en prestaties. BTL als expert in Groener Leven helpt overheden, bedrijven en publieke organisaties waarde toe te voegen aan hun omgeving.

"Power BI is erg actueel waardoor we nu dagelijks inzicht hebben in onze bedrijfsvoering."

Sandra Eremita Directeur

Real time inzicht in bedrijfsvoering door Power BI

Samen met Pink Elephant heeft BTL data uit Microsoft Dynamics Nav en uit de branche-oplossingen 4PS Construct en Mercash e-HRM ontsloten en samengebracht in duidelijke dashboards en rapporten binnen Microsoft Power BI.

Door de inzet van Microsoft Power BI als vervanger van Microsoft Excel kan men op ieder gewenst moment beschikken over rapportages en analyses die realtime de waarheid weerspiegelen. Naast financiële rapportages worden de managers van de verschillende vestigingen voorzien van rapportages en analyses op het gebied van projecten, sales en personeelsbezetting.

Download de volledige case

Meer weten? Neem contact op met

Dave Jansen

Business Unit Director +31882356641
Neem contact op

Meer cases Alle cases