Clevir introduceert Clevir 365

’s-Hertogenbosch, 2 oktober 2017  Clevir – de innovatie start-up van Pink Elephant – lanceert Clevir 365, een nieuwe workspace gebaseerd op Microsoft Azure. Clevir 365 is een add-on voor Office 365 die Saas en legacy applicaties eenvoudig en veilig integreert. Deze unieke Workspace is platform onafhankelijk. De klant kan met twee muisklikken een eigen omgeving uitrollen vanaf Clevir 365. Ook kan de Workspace eenvoudig op de eigen omgeving van de klant geplaatst worden. Clevir 365 is white-label, zodat het dashboard volledig aangepast kan worden aan de huisstijl van de klant.

Voordelen van Clevir 365
De voordelen voor de beheerder en eindgebruikers zijn groot. Het grote voordeel voor de beheerder is dat er nu een centrale plaats is waar je applicaties en gebruikers beheerd. Door middel van logging legt men vast welke gebruiker op welk moment een applicatie gebruikt. Dit helpt de eindgebruiker bij het GDPR beleid. De eindgebruiker heeft met Clevir 365 al zijn functionaliteiten in één dashboard. Met behulp van Clevir AutomATION (provisioning) maakt de eindgebruiker in twee handelingen een compleet organisatiedashboard en is de autorisatie geregeld (Single-Sign-On). Door de geïntegreerde App-Directory kan de beheerder of de eindgebruiker met een simpele muisklik apps aan of uit zetten.

Live-tiles
Door middel van live-tiles publiceert Clevir 365 direct de benodigde informatie voor de eindgebruiker in de workspace. De gebruiker krijgt een cockpit waarin direct zijn ongelezen e-mails, afspraken van de dag, recent gebruikte bestanden en taken zichtbaar zijn. Een embedded functionaliteit zorgt ook voor directe toegang tot het eigen CRM, HRM of andere systemen. Door de geavanceerde koppelingstechnologie kan nagenoeg ieder platform geïntegreerd worden.

Meer weten over Clevir?
Kijk op www.clevirsolutions.com of neem contact met ons op via info@clevirsolutions.com en vraag ons e-Book aan!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail