Clevir wint innovative Cloud Business award Swyx!

’s-Hertogenbosch, 2 oktober 2017– Clevir – de innovatie start-up van Pink Elephant – is op woensdag 27 september uitgeroepen tot meest innovatieve Cloud Business Model partner van Swyx.

Tijdens de SWYX PARTNER AND TECHNOLOGY CONFERENCE 2017 is Clevir uitgeroepen tot meest innovatieve Cloud en Business Model partner van SWYX. Clevir heeft jarenlange ervaring met het eigen multi-tennant SWYX cloudplatform. Clevir staat vooral bekend om innovatieve software. Het portfolio bestaat uit een (on-demand spin-off) VDI platform en een high secure Plug & Play workspace. Clevir biedt deze software ook als dienst aan via het ClouddesQ platform (VDI) en Clevir 365 (Workspace).

“De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het integreren van onze 3 platformen. ClouddesQ, Launchpad en SWYX zijn nu naadloos geïntegreerd. SWYX was onder de indruk van onze innovatiekracht.” Aldus Remko Kley, Director Clevir. “Ik ben ontzettend blij met deze waardering van SWYX. Het bewijst dat we een goede propositie hebben. Het team heeft hier hard aan gewerkt en daarom is het mooi dat we de bevestiging krijgen van ons innovatieve vermogen.”

Over Clevir

Clevir is de innovatie start-up van Pink Elephant. Clevir is uniek in het leveren van white-label software en diensten die zorgen dat de dealer-propositie wordt versterkt met ‘eigen IP’. Wij geloven in het belang van virtuele workspaces, waarbij gebruikers en platforms samenwerken en communiceren. Op deze manier verbeteren wij de beveiliging, de productiviteit de beheersbaarheid en verhogen het werkplezier.

Wij leveren een high-secure Plug&Play Workspace en een ‘on-demand’ spin-off VDI oplossing. Deze software wordt als SLPA geleverd en als SaaS. Clevir 365 is een secure add-on voor Microsoft Office 365. Clevir is de eerste softwareontwikkelaar waarbij niet alleen Single-Sing-On de standaard is maar ook Single-Sign-Off.

Onze klanten zijn MSP’s en ISV’s met als doelgroep MKB en MKB+

Voor meer informatie zie www.clevirsolutions.com of www.pinkelephant.nl

Meer weten over Clevir?

Neem contact met ons op via info@clevirsolutions.com en vraag ons e-Book aan!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail