Over Pink

We care about enabling your business

Lees hier waarom we dat zeggen

Over Pink We care about enabling your business Lees hier waarom we dat zeggen

Eigenlijk bent u zelf onze grootste concurrent. U bent immers in principe in staat zelf uw IT-zaken te regelen. In principe, want IT is zo essentieel voor uw dagelijkse bedrijfsvoering dat het onontbeerlijk is de ondersteuning in te roepen van een partij die niets anders doet dan IT. Voor u is het bijzaak, voor ons hoofdzaak.

Wij zorgen ervoor dat u goed kunt samenwerken, overal en altijd, doordat een digitale werkomgeving u in staat stelt goed resultaat te bereiken.; beslissingen te nemen op basis van up-to-date informatie.

Uiteraard op een manier die veilig is, betrouwbaar en modern.

Belangrijk om te weten is dat we aansluiten bij de huidige IT-volwassenheidsfase van uw organisatie, en daarin ondersteunen. Tegelijkertijd onderzoeken we wat wenselijk én haalbaar is in de transformatie naar de cloud. Dit traject doorlopen we met realiteitszin én ambitie.

Wat is uw IT-vraag?

We weten als geen ander hoe het samenspel tussen people, process en technology werkt omdat we de standards hebben geschreven.

Market Leading Standards en Best Practices als ITIL® en PRINCE2® waren al in onze beginjaren onderdeel van Pink; de tachtigerjaren waarin slimme en ambitieuze studenten uit Delft waren begonnen met het geven van IT-ondersteuning. De tijd van de opkomende computers.

De naam veranderde van De Roze Olifant in Pink Elephant; dagelijkse IT-ondersteuning is een serieuze zaak. In die tijd vonden wij het begin van common languages in Groot-Brittannië, daarop hebben we voortgebouwd.

Educatie en certificering in deze standards is altijd onderdeel geweest van ons bedrijf. We zijn daarin een thought leader en hebben wereldwijd al honderduizenden mensen gecertificeerd.

Met meer dan 20.000 vestigingen wereldwijd is Starbucks ’s werelds grootste keten van koffiehuizen.

Met meer dan 20.000 vestigingen wereldwijd is Starbucks ’s werelds grootste keten van koffiehuizen.
Jan Willem Sewalt IT Service Manager EMEA Starbucks
Bekijk de case

Wilt u meer weten over onze opleidingen?

Kennis opdoen en implementeren. Zo helpen wij organisaties beter te functioneren, en te veranderen.

Yvette Hillenaar

Neem contact op met

Yvette Hillenaar

Manager Education +31882356655

De historie van Pink op een rij

 • 1980

  Oprichting Pink Elephant in Delft. Ontstaan in Delft en groeit uit tot een internationale opleidings- en adviesorganisatie.

 • 1994

  Overname door PinkRoccade. Pink Elephant blijft 10 jaar onder de eigen naam actief onder de vleugels van Roccade. De naam van het gehele concern wijzigt later in PinkRoccade.

 • 2004

  PinkRoccade wordt Getronics PinkRoccade. De buitenlandse kantoren in onder andere Canada, VS en Zuid-Afrika worden verzelfstandigd en behouden de naam Pink Elephant.

 • 2008

  Herstart Pink Elephant Nederland. Focus op opleidingen en adviesdiensten.

 • 2011

  Nobel neemt Pink Elephant Nederland over.

 • 2014

  Nobel wijzigt naam naar Pink Elephant.

Waarom zeggen we Expect more. Expect Pink?

Als een huidige Pinker tegenover een Pinker uit de beginjaren zou staan, zouden ze zich in elkaar herkennen: proactief, meer doen dan verwacht. Opmerkzaam voor wat anders kan, en met ideeën komen.

Op een slimme manier beter
Nét dat stapje extra: het is altijd onze intentie dat voor u te doen. Kleine slimme veranderingen leiden vaak tot grote verbeteringen.

Voorspelbaar
Expect more. Expect Pink staat ook voor voorspelbaarheid. Wij weten dat het waardevol is om in de basis voorspelbaar te zijn en continuïteit te leveren.

U weet dan wat u van ons kunt verwachten. Hoe we werken is voor iedereen duidelijk door standaard werkwijzen en processen. Dat is niet alleen voor u prettig, maar helpt ook ons goed te presteren.

Delen is key
Goed geïnformeerd zijn zorgt voor goed samenwerken en leidt tot goed presteren. Dus hoe béter wij, u en onze partners geïnformeerd zijn, hoe verder we komen. Het delen van kennis en ervaring is key en inspireert tot creatie.

Waarom kiezen voor Pink

 • We hebben een breed aanbod IT-diensten en opereren internationaal
 • Kennen uw branche
 • En werken persoonlijk en betrokken
Rob van Rinsum

Geïnteresseerd? Neem contact op

Rob van Rinsum

Commercieel directeur +31629528835

Vraag het Pink

Neem contact op

Rob van Rinsum

Commercieel directeur +31629528835

Of kom langs

Naarden

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden