Cloud

Wilt u continu en overal toegang tot uw bedrijfsinformatie? Wilt u maandelijks voorspelbare en toch ook flexibele kosten voor uw IT-omgeving? Is het voor u belangrijk dat uw bedrijfsapplicaties en kostbare data in een beveiligd Nederlands datacenter staan? En zoekt u een betrouwbare partner waarop u van advies tot implementatie en ondersteuning kunt rekenen?

Pink Elephant Cloud Services is een dienst, gebouwd op meer dan 24 jaar expertise en met het vizier op de huidige ontwikkelingen. De Cloud oplossingen van Pink Elephant geven u de ruimte om weer te ondernemen met maximale flexibiliteit, continuïteit en beschikbaarheid. En dat tegen voorspelbare en flexibele maandelijkse kosten.

Pink Elephant helpt u graag bij al uw vraagstukken op het gebied van Cloud Computing. Wilt u eerst weten of Cloud Computing wel geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan de ‘Cloud Profiler’ aan. Met de Cloud Profiler van Pink Elephant krijgt u snel inzicht in de specifieke voordelen voor uw organisatie.

Voordelen van Pink Elephant Cloud Services:

 • Opslag van uw data in beveiligde Nederlandse datacenters (ISO 27001:2013)
 • Energie efficiënt datacenter, met EUE norm van 1.27
 • Professionele Customer Service Desk 7*24 uur
 • Samen met u bouwen wij de business case
vitree
Vitree “Pink Elephant is een partner die ons op IT-gebied ontzorgt en helpt onze toekomstplannen te realiseren."
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Om de groei van data en flexibel werken te ondersteunen, koos Beweging 3.0 voor een strategische uitbesteding van het beheer en configuratie van de ICT-infrastructuur (hardware en software) aan Pink Elephant.
  lees meer
 • “Pink Elephant heeft echte vakmensen in dienst. Ik heb genoeg plannen, ideeën en projecten die ik in de toekomst graag met hen wil gaan uitvoeren.”
  lees meer
 • De stichting NL Confidential, bekend van de anonieme meldlijn Meld Misdaad Anoniem, werkt sinds 2006 met de Online Werkplek van Pink Elephant. Eind 2013 werd deze online omgeving vernieuwd en uitgebreid met online telefonie.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Bert van Polen
  Director Outsourcing
  +31(0)6 525 959 59
 • Maurice Verbeek
  Bid Engineer
  +31(0)88 235 66 55
 • Sander Breijer
  Lead Architect
  +31(0)88 235 66 55
Laad meer
Hoe pak je het aan?
1
Download de checklist

Overstappen op Cloud Computing lijkt redelijk simpel en wordt veelal voorgesteld als “een druk op de knop” actie. In de praktijk levert overstappen naar Cloud Computing menigeen de nodige hoofdpijn op. Een goede business case, een migratieplan en de hulp van een expert kan u die hoofdpijn besparen.

Lees meer
2
De Cloud Profiler

Snel inzicht in de voordelen van Cloud Computing voor uw organisatie? Dat kan met de Cloud Profiler. In welke situatie is Cloud Computing een voordeel? Wanneer is Cloud Computing nog niet de juiste oplossing? Cloud Profiler geeft het antwoord op alle voorkomende vragen.

Lees meer
3
Maak een business case

Bij de selectie van een geschikte Cloud partner, wordt vaak vooral gekeken naar het financiële plaatje. Een goed onderbouwde business case geeft uw organisatie een helder inzicht in de directe en ook de indirecte voordelen van overstappen op Cloud Computing.

Lees meer
 • 14
  Jun

  Qlik Sense Tour 14 juni a.s. in Breda

  Qlik organiseert in 2018 wederom de Qlik Sense Tour: ‘Laat u het eerst en het best informeren’. Pink Elephant Business Intelligence – Elite Partner van Qlik Sense – nodigt u van harte uit op donderdag 14 juni 2018 de Qlik Sense Tour bij te wonen in Breda. Het evenement vindt plaats in het Rat Verlegh Stadion (NAC Breda), waar Pink ...
Scroll