Consulting Services

Consulting Services

Pink Elephant Consulting Services helpt klanten in de zakelijke markt met advies en implementatie van oplossingen op het gebied van IT-Strategy, Informatiebeveiliging en de Cloud. In onze dienstverlening schenken we bijzondere aandacht aan de menselijke factor, want IT gaat pas werken als uw medewerkers er ook echt gebruik van maken.

Hiervoor leveren we adoptie-trajecten op maat. Dat onze integrale aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat Pink Elephant Consulting Service in het Nederlandse IT Partner Prefence Onderzoek van IDG Research tweemaal als Challenger in de top staat.

Image Map

IT-Strategy

Het IT Strategy Light Framework is door Pink Elephant ontwikkeld om in korte tijd een overzichtelijke strategie voor de Informatievoorziening te realiseren.

Informatiebeveiliging

Nu de meeste data online te benaderen is en de regelgeving steeds scherper wordt, is Informatiebeveiliging een onmisbaar onderdeel van uw IT-beleid.

Cloud

De Cloud verandert in een razend tempo het IT-landschap. De verwachting is dat binnen 10 jaar het grootste deel van de IT in de Cloud is ondergebracht.

vitree
Vitree “Pink Elephant is een partner die ons op IT-gebied ontzorgt en helpt onze toekomstplannen te realiseren."
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Daan Linden
  Manager Consulting
  +31(0)88 235 66 55
 • Yvette Hillenaar
  Manager Education
  +31(0)88 235 66 55
 • Twan van Ravestein
  Security Officer
  +31(0)88 235 66 55
Laad meer
 • 31
  May

  Old Elephant Borrel 2018

  Met een groots event brachten we vorig jaar de Old Elephant borrel terug naar de roze olifant. Wat ons betreft de beste Old Elephant borrel in jaren! Ook dit jaar kijken wij ernaar uit om je te mogen ontvangen op ons kantoor in Naarden. Volop kans om de oude tijden te laten herleven van en bij Pink Elephant.
Scroll