Detachering

Vakkundige IT- professionals liggen niet voor het oprapen. En vindt dan maar eens de geschikte kandidaat. Pink Elephant biedt de oplossing: IT-detachering. Met ruim 80 flexibel inzetbare ict’ers, verzorgt Pink Elephant elke dag  IT ondersteuning bij haar klantrelaties. En dat tegen zeer gunstige tarieven. Pink Elephant heeft een groot aantal eigen IT-professionals in dienst en  heeft bovendien toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals via haar Pink Associates.

Of het nu gaat om inhuur van IT-professionals op het gebied van IT-beheer, IT project ondersteuning of IT-beleid, Pink Elephant helpt u snel met de juiste gekwalificeerde en gecertificeerde tijdelijke IT’er. Door onze 25 jaar ervaring op het gebied van infrastructuur, service management en software- ontwikkeling, beschikken wij over adviseurs en specialisten met de juiste kwaliteiten. Zoekt u een beheerder, specialist of IT architect? Wij stellen graag de juiste IT expert aan u voor. Binnen 48 uur is deze altijd voor u beschikbaar.

gemeente-uithoorn2
“Pink Elephant gaf ons met name vertrouwen op twee punten: continuïteit en beschikbaarheid van de juiste mensen."

Rene Weber, Gemeente Uithoorn
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Uithoorn is een veelzijdige gemeente aan de rand van het Groene Hart, in de nabijheid van Amsterdam, Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer. Bedrijfsterreinen en winkelcentra zijn in (her)ontwikkeling en de dorpskern wordt opgewaardeerd.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Charlotte Kloos
  Solution Sales
  +31(0)6 516 11 589
 • Manisha Tewarie
  Accountmanager
  +31(0)6 106 31 937
 • Corne Suikerbuik
  Manager Sales
  +31(0)6 431 65 998
Laad meer
 • 23
  Mar

  Service Manager Dag 2017

  IT afdelingen krijgen steeds meer te maken met diensten die sneller en vluchtiger geleverd moeten worden en onderhevig zijn aan constante veranderingen. Hoe ga je hier mee om? Moet je nou wel documenteren of juist niet? Ga je voor snelheid of kwaliteit? Hoe zorg je er nou voor dat de steeds sneller veranderende business ondersteund kan worden terwijl continuïteit wel gewaarborgd ...
Scroll