Detachering

Vakkundige IT- professionals liggen niet voor het oprapen. En vindt dan maar eens de geschikte kandidaat. Pink Elephant biedt de oplossing: IT-detachering. Met ruim 80 flexibel inzetbare ict’ers, verzorgt Pink Elephant elke dag  IT ondersteuning bij haar klantrelaties. En dat tegen zeer gunstige tarieven. Pink Elephant heeft een groot aantal eigen IT-professionals in dienst en  heeft bovendien toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals via haar Pink Associates.

Of het nu gaat om inhuur van IT-professionals op het gebied van IT-beheer, IT project ondersteuning of IT-beleid, Pink Elephant helpt u snel met de juiste gekwalificeerde en gecertificeerde tijdelijke IT’er. Door onze 25 jaar ervaring op het gebied van infrastructuur, service management en software- ontwikkeling, beschikken wij over adviseurs en specialisten met de juiste kwaliteiten. Zoekt u een beheerder, specialist of IT architect? Wij stellen graag de juiste IT expert aan u voor. Binnen 48 uur is deze altijd voor u beschikbaar.

gemeente-uithoorn2
“Pink Elephant gaf ons met name vertrouwen op twee punten: continuïteit en beschikbaarheid van de juiste mensen."

Rene Weber, Gemeente Uithoorn
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Uithoorn is een veelzijdige gemeente aan de rand van het Groene Hart, in de nabijheid van Amsterdam, Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer. Bedrijfsterreinen en winkelcentra zijn in (her)ontwikkeling en de dorpskern wordt opgewaardeerd.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Hans van den Berg
  Manager Professional Services
  +31(0)6 201 329 34
 • Arjan Schuringa
  Solution Sales
  +31(0)6 513 145 84
 • Manisha Tewarie
  Solution Sales
  +31(0)6 106 31 937
Laad meer
 • 08
  Jun

  Lean toepassen binnen IT omgevingen op 8 juni in Naarden

  Lean vind zijn oorsprong in TPS (Toyota Production System). Hoe kunnen we tegenwoordig leren van best practices uit de productieomgeving toegepast op het IT domein. Hoe kun je de IT beheer of ontwikkelorganisatie effectiever, efficienter en sneller laten functioneren. Hoe kun je doorlooptijden van changes en incidenten verkorten. We zullen aan de hand van tools laten zien hoe je de ...
Scroll