ERP

Pink Elephant adviseert, levert en implementeert verschillende ERP oplossingen op basis van Exact, zowel vanuit de cloud als bij de opdrachtgever op locatie. Door inzet van de management consultants worden de verschillende ERP-functionaliteiten nauw afgestemd op de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever.

Binnen ERP implementatieprojecten hanteert Pink Elephant een Agile® projectaanpak. Deze aanpak zorgt voor een trapsgewijze oplevering van functionaliteit die past bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. In diverse ‘Sprints’ worden deelprojecten geïnitieerd en afgerond, zodat medewerkers, afdelingen en managers beschikken over de functionaliteit en rapportages die zij nodig hebben.

Naast het leveren van ERP software heeft Pink Elephant diverse branchespecifieke oplossingen ontwikkeld zoals Case Management en IT Service Management. Daarnaast heeft Pink Elephant een legio Add-ons ontwikkeld waarmee u volledige aansluiting kunt realiseren tussen uw bedrijfsprocessen en de standaard mogelijkheden van Exact Synergy Enterprise, Exact Globe of Exact Synergy.

Mochten er toch situaties denkbaar zijn waarin een maatwerk aanpassing noodzakelijk is, beschikt Pink Elephant over een door Exact gecertificeerde afdeling voor het realiseren van Maatwerk aanpassingen op de standaard functionaliteit of uitbreidingen op de standaard bouwstenen. Benieuwd waarom samenwerken met Pink Elephant voor u het verschil kan maken? Lees dan snel dit e-book

Downloads

libema-slider
Libema
“Het enthousiaste team van Pink Elephant was zeer betrokken bij het maken van bepaalde keuzes en was zeer gedreven.”

► Lees de case
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • USG Legal Professionals heeft haar managementinformatie sterk verbeterd. Daarvoor zijn de belangrijkste facilitators, Exact Synergy en QlikView, geüpdatet naar de nieuwste versies. USG Legal heeft nu ook meer grip op haar KPI’s, waarmee ze hun medewerkers aansturen en processen efficiënt inrichten.
  lees meer
 • Vanwege het hoge aantal vestigingen, medewerkers en landen waarin het bedrijf opereert, is het voor Unamic/HCN belangrijk om eenduidige HR-processen te hebben. Echter had ieder land eigen systemen en processen, sommigen werkten zelfs nog alleen in Excel, en vereiste andere informatie. Unamic/HCN nam Pink Elephant in de arm om alle HR-processen van de verschillende landen in één systeem onder te brengen.
  lees meer
 • Recreatie Noord-Holland N.V. is in 2009 overgestapt naar Exact Globe en Exact Synergy ASP. De systemen bevielen goed, maar in de loop der jaren kreeg de organisatie meer behoefte aan nieuwe functionaliteiten en algehele vernieuwing.
  lees meer
 • De architect van Pink Elephant snapt hoe ons bedrijf en ons systeem werken. Is er maatwerk nodig, dan krijgen we een concreet advies op een enkel A4’tje. Dat werkt erg fijn. Hierdoor hebben we samen allerlei nieuwe activiteiten met succes kunnen ontwikkelen en lanceren, zoals het al genoemde inkoopsysteem, een individueel performanceplan en een leerlingvolgsysteem dat helpt de afstand van jongeren tot de arbeidsmarkt scherp te krijgen.
  lees meer
 • Sinds de implementatie van Exact Globe en Exact Synergy door Pink Elephant is de capaciteit van NPB met 40% toegenomen. De tijd die men bezig is met het verzenden van objectenlijsten is 30% van wat het vroeger was, voor de inkoopfacturen is dit nog maar 10%.
  lees meer
 • Met een grote reorganisatie én uitbreiding voor de boeg vroeg Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zich af hoe het zijn financiële processen beter kon inrichten en monitoren. Pink Elephant stelde voor het bestaande Exact-systeem te upgraden naar Globe Next. Voor het verbeteren van de managementinformatie werd maatwerk geadviseerd, evenals een Exact/Excel Add-In.
  lees meer
 • De bestaande, zeer complexe ICT van Qi ict was onvoldoende om het bedrijf te laten groeien, omdat de arbeidsintensieve bedrijfsprocessen te veel extra personeel zouden vereisen. Dankzij de implementatie van Exact Synergy door Pink Elephant kan Qi ict nu zowel tijd als geld besparen en de gewenste groei doorzetten.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Geert Gieling
  Key Account Manager
  +31(0)6 416 59 831
 • Han Verhofstadt
  Management Consultant
  +31(0)88 235 66 55
 • Hanny van Vugt
  Manager Sales
  +31(0)6 456 72 393
Laad meer
 • 22
  Mar

  Service Manager dag

  Bent u Service Manager, Service Delivery Manager of Service Level Manager of speelt u anderzijds een cruciale rol in het leveren van optimale IT Services voor de Business? Dan mag u de Service Manager Dag 2018 niet aan u voorbij laten gaan!
Scroll