ERP

Pink Elephant adviseert, levert en implementeert verschillende ERP oplossingen op basis van Exact en Unit4, zowel vanuit de cloud als bij de opdrachtgever op locatie. Door inzet van de management consultants worden de verschillende ERP-functionaliteiten nauw afgestemd op de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever.

Binnen ERP implementatieprojecten hanteert Pink Elephant een Agile® projectaanpak. Deze aanpak zorgt voor een trapsgewijze oplevering van functionaliteit die past bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. In diverse ‘Sprints’ worden deelprojecten geïnitieerd en afgerond, zodat medewerkers, afdelingen en managers beschikken over de functionaliteit en rapportages die zij nodig hebben.

Naast het leveren van ERP software heeft Pink Elephant diverse branchespecifieke oplossingen ontwikkeld zoals Case Management en IT Service Management. Daarnaast heeft Pink Elephant een legio Add-ons ontwikkeld waarmee u volledige aansluiting kunt realiseren tussen uw bedrijfsprocessen en de standaard mogelijkheden van Exact Synergy Enterprise, Exact Globe of Exact Synergy.

Mochten er toch situaties denkbaar zijn waarin een maatwerk aanpassing noodzakelijk is, beschikt Pink Elephant over een door Exact gecertificeerde afdeling voor het realiseren van Maatwerk aanpassingen op de standaard functionaliteit of uitbreidingen op de standaard bouwstenen. Benieuwd waarom samenwerken met Pink Elephant voor u het verschil kan maken? Lees dan snel dit e-book

Downloads

libema-slider
Libema
“Het enthousiaste team van Pink Elephant was zeer betrokken bij het maken van bepaalde keuzes en was zeer gedreven.”

► Lees de case
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • De architect van Pink Elephant snapt hoe ons bedrijf en ons systeem werken. Is er maatwerk nodig, dan krijgen we een concreet advies op een enkel A4’tje. Dat werkt erg fijn. Hierdoor hebben we samen allerlei nieuwe activiteiten met succes kunnen ontwikkelen en lanceren, zoals het al genoemde inkoopsysteem, een individueel performanceplan en een leerlingvolgsysteem dat helpt de afstand van jongeren tot de arbeidsmarkt scherp te krijgen.
  lees meer
 • Sinds de implementatie van Exact Globe en Exact Synergy door Pink Elephant is de capaciteit van NPB met 40% toegenomen. De tijd die men bezig is met het verzenden van objectenlijsten is 30% van wat het vroeger was, voor de inkoopfacturen is dit nog maar 10%.
  lees meer
 • Met een grote reorganisatie én uitbreiding voor de boeg vroeg Veiligheidsregio Noord-Holland Noord zich af hoe het zijn financiële processen beter kon inrichten en monitoren. Pink Elephant stelde voor het bestaande Exact-systeem te upgraden naar Globe Next. Voor het verbeteren van de managementinformatie werd maatwerk geadviseerd, evenals een Exact/Excel Add-In.
  lees meer
 • De bestaande, zeer complexe ICT van Qi ict was onvoldoende om het bedrijf te laten groeien, omdat de arbeidsintensieve bedrijfsprocessen te veel extra personeel zouden vereisen. Dankzij de implementatie van Exact Synergy door Pink Elephant kan Qi ict nu zowel tijd als geld besparen en de gewenste groei doorzetten.
  lees meer
 • Libéma werkt al jaren met Pink Elephant. Tijdens het migratietraject naar Exact Synergy heeft Pink Elephant Libéma begeleid van advies tot implementatie. Voets: “We hebben een goede samenwerking met Pink, ze spreken onze taal. We hebben tegelijk met de overgang naar Synergy ook voor Solution Builder van Pink Elephant gekozen.”
  lees meer
 • Samen met Pink Elephant deed de Dimence Groep projecten om het proces van subsidies aanvragen te automatiseren en om de webshop voor medewerkers met de Exact-omgeving te integreren. Met deze slimme automatiseringsoplossingen realiseerde de Dimence Groep een aanzienlijk efficiëntere administratie.
  lees meer
 • Promedico werkt sinds 2014 met de ITSM (IT servicemanagement) oplossing van Pink Elephant om hun ITIL processen binnen de organisatie te stroomlijnen en in te richten in één centraal systeem.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • GeertGieling
  Geert Gieling
  Solution Sales
  +31(0)6 416 59 831
 • HanVerhofstadt
  Han Verhofstadt
  Principal
  +31(0)88 235 66 55
 • HannyvanVugt
  Hanny van Vugt
  Manager Sales
  +31(0)6 456 72 393
Laad meer
 • 03
  Nov

  Rondetafel evenement: Business & IT Alignment

  Omdat IT voor úw organisatie moet werken U kent ons als een organisatie die trainingen faciliteert en certificaten uitreikt, maar wist u dat wij u ook kunnen helpen bij het implementeren van de Best Practices? Op 3 november houdt Pink Elephant een exclusief rondetafel evenement in Naarden. Een mooie mogelijkheid om u praktische stappen te laten zien waarmee u Business & ...
Scroll