Hardware Services

Hardware Services

Eenvoudig, snel en kwalitatief faciliteren van ICT, dat is wat we doen. En dat betekent voor u dat u met de beste middelen altijd door kunt werken. Zonder om te kijken naar details van ICT. Dat u samen met Pink Elephant als partner keuzes maakt om kostenbewust en kwalitatief de functionaliteit te bieden die uw mensen nodig hebben. Onze belofte is dat ICT geen barrière meer is, maar een kans om meer uit uw ondernemerschap te halen.

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen relaties van Pink Elephant er op vertrouwen samen te werken met een partij die uit gaat van de wensen van een organisatie in combinatie met de inzet van de juiste hardware. Door onze ruime ervaring kunnen we meedenken met klanten en samen bouwen aan hardware oplossingen die de organisatie ondersteunen in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Sandra Mulder
  Medewerker Project Office
  +31(0)6 416 23 727
 • Brigitte Jacobs
  Accountmanager
  +31(0)6 433 78 580
Laad meer
 • 14
  Dec

  Microsoft Azure & Office 365 bijeenkomst voor IT Infrastructuur professional

  Pink Elephant organiseert een bijeenkomst over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Azure en Office 365. Zo ben je weer helemaal up-to-date! Dit event is gratis en voor iedere geïnteresseerde Microsoft en IT – Infrastructuur professional, dus meld je nu aan! Het event zal plaatst vinden op woensdag 14 december bij ons kantoor in Naarden. De avond staat in ...
Scroll