Hardware Services

Hardware Services

Eenvoudig, snel en kwalitatief faciliteren van ICT, dat is wat we doen. En dat betekent voor u dat u met de beste middelen altijd door kunt werken. Zonder om te kijken naar details van ICT. Dat u samen met Pink Elephant als partner keuzes maakt om kostenbewust en kwalitatief de functionaliteit te bieden die uw mensen nodig hebben. Onze belofte is dat ICT geen barrière meer is, maar een kans om meer uit uw ondernemerschap te halen.

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen relaties van Pink Elephant er op vertrouwen samen te werken met een partij die uit gaat van de wensen van een organisatie in combinatie met de inzet van de juiste hardware. Door onze ruime ervaring kunnen we meedenken met klanten en samen bouwen aan hardware oplossingen die de organisatie ondersteunen in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • sandra
  Sandra Mulder
  Medewerker Project Office
  +31(0)6 416 23 727
 • Brigitte
  Brigitte Jacobs
  Accountmanager
  +31(0)6 433 78 580
Laad meer
 • 03
  Nov

  Rondetafel evenement: Business & IT Alignment

  Omdat IT voor úw organisatie moet werken U kent ons als een organisatie die trainingen faciliteert en certificaten uitreikt, maar wist u dat wij u ook kunnen helpen bij het implementeren van de Best Practices? Op 3 november houdt Pink Elephant een exclusief rondetafel evenement in Naarden. Een mooie mogelijkheid om u praktische stappen te laten zien waarmee u Business & ...
Scroll