Hardware Services

Hardware Services

Eenvoudig, snel en kwalitatief faciliteren van ICT, dat is wat we doen. En dat betekent voor u dat u met de beste middelen altijd door kunt werken. Zonder om te kijken naar details van ICT. Dat u samen met Pink Elephant als partner keuzes maakt om kostenbewust en kwalitatief de functionaliteit te bieden die uw mensen nodig hebben. Onze belofte is dat ICT geen barrière meer is, maar een kans om meer uit uw ondernemerschap te halen.

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen relaties van Pink Elephant er op vertrouwen samen te werken met een partij die uit gaat van de wensen van een organisatie in combinatie met de inzet van de juiste hardware. Door onze ruime ervaring kunnen we meedenken met klanten en samen bouwen aan hardware oplossingen die de organisatie ondersteunen in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Sandra Mulder
  Medewerker Project Office
  +31(0)6 416 23 727
 • Brigitte Jacobs
  Accountmanager
  +31(0)6 433 78 580
Laad meer
 • 05
  Apr

  PinkCONNECT: Re-Inventing ITSM For The Next Generation

  PinkCONNECT is a virtual conference bringing together IT experts, practitioners and solution providers from around the world in one convenient and easily accessible online location. The event provides a forum to discuss today’s hot IT topics and trends that are the most relevant and meaningful to IT professionals.
Scroll