Hardware Services

Hardware Services

Eenvoudig, snel en kwalitatief faciliteren van ICT, dat is wat we doen. En dat betekent voor u dat u met de beste middelen altijd door kunt werken. Zonder om te kijken naar details van ICT. Dat u samen met Pink Elephant als partner keuzes maakt om kostenbewust en kwalitatief de functionaliteit te bieden die uw mensen nodig hebben. Onze belofte is dat ICT geen barrière meer is, maar een kans om meer uit uw ondernemerschap te halen.

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen relaties van Pink Elephant er op vertrouwen samen te werken met een partij die uit gaat van de wensen van een organisatie in combinatie met de inzet van de juiste hardware. Door onze ruime ervaring kunnen we meedenken met klanten en samen bouwen aan hardware oplossingen die de organisatie ondersteunen in het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Brigitte Jacobs
  Accountmanager
  +31(0)6 433 78 580
Laad meer
 • 22
  Nov

  Webinar: Digitale factuur- en documentverwerking

  Op 22 november a.s. organiseert Pink Elephant een webinar over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van digitale factuur- en documentverwerking. Daarom hebben wij onze business partner én expert op het gebied van document solutions, Scan Sys, uitgenodigd om een korte demonstratie te geven van de mogelijkheden van hun ImageCapture software in combinatie met Exact Globe en Synergy. woensdag 22 november ...
Scroll