Device

Device

Het aanbod devices is helder. Deze markt is nu zo transparant dat u eenvoudig op internet de juiste modellen kunt vinden. Daarnaast wordt ook levering binnen 24-uur gegarandeerd. Maar bij storingen komt het neer een op goed service niveau bij een partner die voor u klaar staat. Een partner die bij het uitbrengen van een offerte al mee denkt door ook het juiste service product aan te bieden. En u in ieder geval te informeren over de mogelijkheden.

Scherpe prijs en goede service

Een PC, latoptop, tablet of smartphone aanschaffen bij Pink Elephant betekent inkopen tegen een scherpe prijs met de service van een kwaliteitsleverancier.

Daarbij kunt u o.a. kiezen uit de volgende opties:

  • Diverse onderhoudscontracten voor bv. vervanging bij defect.
  • Lease, huur, koop en Hardware as a Service.
  • Configuratie en installatie services.
  • Refurbishment, coördinatie CTC – (iso cert. 9001:2008).
  • Recycling en afvoer (Milieuvriendelijk) – (iso cert. 14001:2004)..
  • Wipen hardware: gecertificeerde dataverwijdering met Blanco data cleaner.

Device Management: van werkplek beheer naar IT facilitaire dienst

Veel taken van de IT afdeling liggen bij het beheer en managen van devices. Ook BYOD en CYOD verhogen de werkdruk. Door de toename van het aantal devices op de werkvloer verschuift de aandacht van werkplekbeheer naar het faciliteren van IT diensten. Naast de steeds veranderende behoefte van de interne IT consument wordt er binnen organisaties ook de nadruk gelegd bij kostenbesparing en het verhogen van de gebruikerstevredenheid.

Desgewenst kunnen wij alle processen rondom het leveren en beheren van de devices die uw medewerkers gebruiken op de werkvloer uit handen nemen. Met deze dienst ontzorgen wij onze klanten van A tot Z in het inkopen, opslaan, configureren, leveren en beheren van de hardware. Daarnaast vallen servers, datacenter apparatuur en randapparatuur voor pc’s ook onder onze service.

Wilt u het werkplek beheer onder de knie krijgen?

Neem contact op met Pink Elephant om te weten te komen hoe wij u ontzorgen zodat u uw tijd weer kan besteden aan kostenbesparing en gebruikerstevredenheid.

  • Door de toename van het aantal devices op de werkvloer verschuift de aandacht van werkplekbeheer naar het faciliteren van IT diensten.
Scroll