Netwerk

Netwerk

Uw netwerk zorgt voor de juiste afstemming van uw IT en Telecom omgeving. Beide technieken zijn dusdanig met elkaar verweven en dat u een ICT partner nodig heeft met verstand van beide omgevingen. Een partner die met u meedenkt en uw wensen en eisen vertaalt naar een helder plan van aanpak waarmee u de komende jaren verzekerd bent van een optimale ICT omgeving.

Helder plan van aanpak

Hoe klein of groot uw netwerk ook is, de basis moet goed zijn. Pink Elephant kijkt samen met u hoe u uw netwerk kunt optimaliseren. Daarna ontvangt u een helder advies en stappenplan. Een plan waarmee wij o.a. de continuïteit, veiligheid, beschikbaarheid, functionaliteit en performance van het netwerk kunnen waarborgen. Nu en in de toekomst.

Heldere communicatie

Omdat u bij Pink Elephant werkt met vaste contactpersonen die helder met u communiceren, kunt u er op vertrouwen dat projecten soepel verlopen. U wordt goed geïnformeerd over het verloop en de voortgang van projecten. Dat gebeurt door schriftelijke rapportage en regelmatige bezoeken op locatie. Zo houden we de lijnen kort en overzichtelijk, en weet u altijd wat er speelt.

De juiste partner voor de juiste oplossing

Pink Elephant werkt samen met partijen als HP, Cisco, Microsoft en Dell om er verzekerd van te zijn de juiste oplossing wordt geleverd. Daarnaast is kennisoverdracht een belangrijk punt in onze samenwerking met partners. Pink Elephant is gecertificeerd op vele niveaus en garandeert daarmee dat de kennis continue wordt gedeeld en altijd up-to-date is.

Wilt u uw netwerk vernieuwen of aanpassen?

Pink Elephant informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden om uw netwerk te vernieuwen of aan te passen. Vraag een adviesgesprek aan met een van onze specialisten en we adviseren u graag over de kansen en mogelijkheden.

  • Uw netwerk zorgt voor de juiste afstemming van uw IT en Telecom omgeving. Is uw netwerk klaar voor de toekomst?
  • 11
    Sep

    Visual Management – grip op progressie op 11 september in Naarden

    Binnen verschillende best practices wordt Visual Management toegepast. Via verschillende borden kan het team inzicht en overzicht krijgen over het dagelijks werk en projecten. Het doel van de verschillende borden is om gezamenlijk de teamprestatie te vergroten op alle domeinen; sales, delivery en projectoffice en meer grip te krijgen op de voortgang. Met het toepassen van visual management methodiek houd ...
Scroll