Server

Server

Een server wordt zowel On-Premise als in de Cloud gebruikt en kent toepassingen als bv. bestandsserver, applicatieserver, webserver en databaseserver. De rol van de server wordt steeds belangrijker bij het aanbieden van applicaties en services voor gebruikers in een netwerk.

Totaal oplossing

Wanneer u kiest voor de uitrol van nieuwe servers staat dit niet los van de overige componenten binnen uw netwerk. Pink Elephant heeft de afgelopen 25 jaar veel kennis opgebouwd over het inrichten en implementeren van server omgevingen. Bij het inrichten van servers komen ook vraagstukken als bv. storage aan bod. Samen met u kijken we wat de beste oplossing is op server- en netwerk gebied. Een oplossing die daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

Implementatie

Het implementatie traject bij Pink Elephant biedt u stappen die belangrijk zijn om uw organisatie te voorzien van een optimale serveromgeving. Wij analyseren de huidige situatie, kijken naar de ontwikkelingen bij leveranciers, analyseren uw toekomstige wensen en eisen voor functionaliteit, en adviseren u over server oplossingen die bij dragen aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Levering, garantie en beheer

U kunt bij Pink Elephant terecht voor o.a. het complete assortiment van HP Servers. Desgewenst geleverd met een garantie van 1, 3 of 5 jaar. U kunt kiezen uit een breed scala aan care contracten die wij af kunnen stemmen op uw eisen voor garantie en service. Daarnaast kunt u voor wat betreft beheer van uw server- en netwerk omgeving bij Pink Elephant terecht voor bv. beheer contracten en remote beheer.

  • De rol van de server wordt steeds belangrijker bij het aanbieden van applicaties en services voor gebruikers in een netwerk.
Scroll