Storage

Storage

De inzet van de juiste storage-infrastructuur zorgt er voor dat u altijd de beschikking heeft over uw applicaties en data. Bij uitval of calamiteiten wilt u gewoon snel door kunnen werken. Uw klanten en medewerkers ook!

De uitdaging is om een flexibele en schaalbare manier van opslag in te zetten die ook nog eens mee groeit met uw organisatie.

On-Premise, Hybride of in de Cloud

Met de huidige snelle ontwikkelingen op storage gebied is het van belang goed inzicht te verkrijgen in wat voor u de beste manier van opslag is. Pink Elephant werkt samen met toonaangevende leveranciers zodat onze kennis altijd up-to-date is en we dicht bij de bron zitten. Dat maakt het mogelijk om helder in kaart te brengen wat de opties zijn en welke investeringen dat met zich mee brengt. Performance, schaalbaarheid, beschikbaarheid en kostenreductie staan daarbij centraal.

Converged Systems – alles in 1 systeem ontzorgt uw gehele ICT

De trend naar Converged Systems waarbij opslag, servers en networking zijn samengevoegd in een systeem wordt door Pink Elephant omarmd. Converged Systems bieden u schaalbaarheid, zicht op IT kosten en verlaging van de IT kosten. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

De voordelen van Converged Systems

 • Geïntegreerd systeem van servers, strorage, networking en support
 • Eenvoudig te beheren, te managen en te onderhouden
 • Altijd zorgeloos werken
 • Volledige installatie door Pink Elephant specialisten
 • Vergroot uw innovatiekracht
 • Tailor made en kostenverlagend

Wilt u ook op storage gebied ontzorgd worden?

Pink Elephant informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden om op storage gebied volledig ontzorgd te worden. Vraag een adviesgesprek aan met een van onze specialisten en we adviseren u graag over de kansen en mogelijkheden.

 • Met de huidige snelle ontwikkelingen op storage gebied is het van belang goed inzicht te verkrijgen in wat voor u de beste manier van opslag is.
 • 08
  Jun

  Lean toepassen binnen IT omgevingen op 8 juni in Naarden

  Lean vind zijn oorsprong in TPS (Toyota Production System). Hoe kunnen we tegenwoordig leren van best practices uit de productieomgeving toegepast op het IT domein. Hoe kun je de IT beheer of ontwikkelorganisatie effectiever, efficienter en sneller laten functioneren. Hoe kun je doorlooptijden van changes en incidenten verkorten. We zullen aan de hand van tools laten zien hoe je de ...
Scroll