Hoeveel devices liggen er bij u op het bureau?

Kijk eens om u heen, hoeveel devices liggen er bij u op uw werkplek? De laatste jaren is het aantal apparaten dat op kantoor gebruikt wordt enorm gegroeid. Iedere medewerker heeft wel een laptop, desktop, smartphone of tablet tot zijn beschikking. Gemiddeld gebruiken werknemers nu drie apparaten om hun dagelijkse werkzaamheden uit te kunnen voeren.

De verwachting is dat het aantal apparaten per werknemer in de toekomst zal afnemen. De smartphone neemt devices zoals desktops over en wordt langzaamaan het primaire apparaat in het kantoor én op de weg. Dit komt doordat smartphones steeds krachtiger en veelzijdiger worden. Denk bijvoorbeeld aan de hoge resolutie camera, de snelle processor en de hoge resolutie beeldschermen. Hierdoor wordt, naast het lezen van mails en tekstbestanden, het mogelijk om complete bedrijfsprocessen met uw smartphone uit te voeren.

Slimme apps maken uw bedrijfsprocessen efficiënter

U wilt uw werknemer toch de juiste faciliteiten bieden om zijn werk zo optimaal mogelijk uit te voeren? Door hem middels apps toegang te geven tot bijvoorbeeld backoffice informatie heeft hij altijd de meest ‘up to date’ informatie beschikbaar waarmee hij snel kan handelen. Slimme apps inzetten als verlengstuk van uw laptop met een hoge graad van gebruiksgemak maakt uw bedrijfsprocessen efficiënter. Sterker nog: de eenvoud van de app draagt bij aan een prettige samenwerking tussen uw medewerkers, klanten en leveranciers.

Business apps worden nu vooral gezien als middel voor het verstrekken van informatie. Bij Pink Elephant denken wij daar anders over. Wij zetten een stap verder in de ontwikkeling van slimme apps op basis van Exact Synergy. Deze slimme apps zijn volwaardige applicaties die een verlengstuk van de Exact Synergy portal is, van bijvoorbeeld uw desk- of laptop. Niet alleen informatie inzien is belangrijk, maar ook het toe kunnen voegen en verrijken van informatie zijn belangrijke toegevoegde waarden. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers nog beter sturen op het proces.

Niet alleen uw medewerkers kunt u faciliteren met een slimme app, ook klanten kunt u betrekken in het bedrijfsproces waar hij onderdeel van uit maakt. Zo kan uw klant sturen op het proces en bijvoorbeeld zelf contact met u opnemen middels de app. Hiermee heeft zowel uw klant als u altijd beschikking over dezelfde informatie.

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van onze slimme apps op basis van Exact Synergy? Volg dan onze blog reeks en mis niets op het gebied van slimme business apps!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail