e-book: 16 tips om phishing te voorkomen

phishing

Download e-book: 16 tips om phishing te voorkomen

Download

e-book: 16 tips om phishing te voorkomen

De term ‘phishing’ is tegenwoordig bij veel mensen bekend. Wie heeft er nou niet een keer een e-mail gekregen waarin een openstaande factuur werd genoemd van een bedrijf waar je niks besteld hebt of waarin werd gevraagd om opnieuw in te loggen omdat uw account ‘tijdelijk uitgeschakeld’ was? De kunst is om hier niet in te trappen. Er wordt niet voor niets in reclamespotjes gewaarschuwd voor de gevaren van phishing.

Ondanks anti-spam filters blijft het lastig om spam en phishing e-mails tegen te houden. De afzenders/hackers vinden steeds weer nieuwe manieren om de filters te slim af te zijn. Ook leert ervaring dat er in elke organisatie mensen zijn die per ongeluk phishing e-mails openen en voldoen aan het verzoek om informatie te delen. De gevaren die phishing met zich meebrengt zijn niet alleen voor jezelf schadelijk, maar kunnen ook voor de organisatie waar je werkt, je vrienden of je familie enorme impact hebben.

Download het gratis e-book: 16 tips om phishing te voorkomen

Voor phishing geldt: voorkomen is beter dan genezen. Alert blijven is het belangrijkste en daarvoor moet je weten waar je op moet letten. Met deze 16 tips ben je beter instaat om ‘phishing’ te voorkomen.

Doe er je voordeel mee!

Vul uw gegevens in en u ontvangt direct de 16 tips om Phishing te voorkomen!

pijl2

Download e-book

Scroll