verzekeringen

Verzekeringen

De verzekeringsmarkt is enorm in beweging. Extern krijgen klanten te maken met globalisering, snelle verandering, toenemende wet- en regelgeving, risico en veranderend klantgedrag. Intern moeten processen zo efficiënt en slagvaardig mogelijk op deze ontwikkelingen aansluiten.

Daarbovenop verlangen stakeholders te midden van dit onvoorspelbare krachtenveld dat de voorsprong in de markt behouden wordt door de snelle en slagvaardige ontwikkeling van innovatieve producten. De innovatie moet sneller, levering liefst via meerdere kanalen en intimiteit met klanten is evident.

deltalloyd
“Onze organisatie heeft een belangrijke omslag gemaakt door eXpo te ontwikkelen. Met deze bedrijfsapplicatie zijn wij nu veel beter in staat onze klanten en opdrachtgevers goed te bedienen.”
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Touring Verzekeringen heeft binnen enkele maanden een New Claims Management System geïmplementeerd. De claimafhandeling is nu ingrijpend geautomatiseerd. Bovendien heeft Touring Verzekeringen afscheid kunnen nemen van diverse legacy-systemen. Dit heeft ertoe geleid dat op het vlak van productiviteitsverhoging en medewerkertevredenheid direct significante resultaten zijn geboekt.
  lees meer
 • Andriessen Expertise is een onafhankelijk expertisebureau op het gebied van personenschade. Om mee te gaan met nieuwe richtlijnen op hun vakgebied en vooruitstrevend te zijn in de transparantie van hun werkwijze, ging zij op zoek naar een nieuw automatiseringssysteem.
  lees meer
 • ITEB Schadeservices B.V. maakt als zelfstandig opererende unit deel uit van de Allianz Nederland Verzekeringsgroep. In 2007 besloot ITEB om over te stappen op de Pink Elephant Case Management oplossing op basis van Exact Synergy.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Willem-Jan Kooijmans
  Solution Sales
  +31(0)6 145 390 96
 • Geert Gieling
  Key Account Manager
  +31(0)6 416 59 831
 • Gert-Jan Puper
  Solution Sales
  +31(0)6 138 94 807
Laad meer
 • 22
  Mar

  Service Manager dag

  Bent u Service Manager, Service Delivery Manager of Service Level Manager of speelt u anderzijds een cruciale rol in het leveren van optimale IT Services voor de Business? Dan mag u de Service Manager Dag 2018 niet aan u voorbij laten gaan!
Scroll