Zorg

Zorginstellingen worden geconfronteerd met uitdagingen als wijzigingen in het financieringsmodel, een prominente rol voor de zorgverzekeraars, meer regie bij de patiënt en voortschrijdende digitalisering. Organisaties bewegen zich in deze dynamische markt en zoeken daarbij op verschillende

vlakken naar ervaren en betrouwbare partners. ICT speelt daarbij een cruciale rol. Denk aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het inrichten van de IT-infrastructuur en 24/7 altijd en overal beschikbaar hebben van informatie.

vitree
Vitree “Pink Elephant is een partner die ons op IT-gebied ontzorgt en helpt onze toekomstplannen te realiseren."
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • De afgelopen vijf jaar waren er, naast functionele en innovatietrajecten, veel infrastructuurprojecten bij Star-MDC. Star-MDC wilde zich echter volledig richten op de functionele kant: het ondersteunen van kernprocessen, innovatie, datamanagement en, op deze vlakken, de eigen organisatie. Star-MDC ging op zoek naar een leverancier die de continuïteit van de IT verder kon waarborgen.
  lees meer
 • Om de groei van data en flexibel werken te ondersteunen, koos Beweging 3.0 voor een strategische uitbesteding van het beheer en configuratie van de ICT-infrastructuur (hardware en software) aan Pink Elephant.
  lees meer
 • De jeugdzorgorganisatie Vitree zocht in 2013 een partner om de verouderde IT-infrastructuur te vernieuwen en beter voorbereid te zijn op de ingrijpende veranderingen in de zorg. De organisatie besloot de IT volledig uit te besteden aan Pink Elephant.
  lees meer
 • Samen met Pink Elephant deed de Dimence Groep projecten om het proces van subsidies aanvragen te automatiseren en om de webshop voor medewerkers met de Exact-omgeving te integreren. Met deze slimme automatiseringsoplossingen realiseerde de Dimence Groep een aanzienlijk efficiëntere administratie.
  lees meer
 • Star-MDC (Medisch Diagnostisch Centrum) levert snelle en betrouwbare medische diagnostiek voor de gezondheidszorg. Dit allemaal dicht bij patiënten, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. In de visie van Star MDC zijn goede Management Informatie (MI) en Business Intelligence (BI) van groot belang om te
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Richard Jungbeker
  Solution Sales
  +31(0)6 225 12 036
 • Harry Veerman
  Key Accountmanager
  +31(0)6 433 78 561
 • Maurice Verbeek
  Bidmanager
  +31(0)88 235 66 55
Laad meer
 • 08
  Jun

  Lean toepassen binnen IT omgevingen op 8 juni in Naarden

  Lean vind zijn oorsprong in TPS (Toyota Production System). Hoe kunnen we tegenwoordig leren van best practices uit de productieomgeving toegepast op het IT domein. Hoe kun je de IT beheer of ontwikkelorganisatie effectiever, efficienter en sneller laten functioneren. Hoe kun je doorlooptijden van changes en incidenten verkorten. We zullen aan de hand van tools laten zien hoe je de ...
Scroll