Nieuwe release: Mendix 7

Tijdens Mendix World in juni jl. heeft Mendix een nieuwe release aangekondigd, Mendix 7. Deze release is beschikbaar vanaf medio september 2016. Mendix 7 heeft innovaties doorgevoerd voor een de nieuwe generatie Smart Apps.

Wat houdt de nieuwe release precies in?

Met het gebruik van het open platform ecosysteem van Mendix, voorziet Mendix 7 in drag-and-drop connectors met best-in-class IoT-, big data- en machine learning-platforms en -diensten. Het beschikt over een web modeler die het platform beschikbaar maakt voor een breder publiek én een connector kit om snel en gemakkelijk integraties te realiseren. Om digitale innovatie op schaal te managen, is geautomatiseerde testing en performance-monitoring mogelijk.

Bedrijfsvoering is wezenlijk veranderd door belangrijke technologische trends als big data, machine learning en IoT. Mendix 7 voorziet in een snelle en eenvoudige manier van smart apps bouwen die op deze manier bedrijfsvoeringen vereenvoudigen, onderscheidende diensten leveren of tot nieuwe business modellen leiden. Zonder te coderen, kunnen ontwikkelaars diensten benutten die nodig zijn om data van connected-objecten inzichtelijk en actie-gericht te maken. Op deze manier kan een nieuwe beleving gecreëerd worden voor klanten, partners en medewerkers.

Meer weten?

Begin september organiseert Pink Elephant een vooruitblik op Mendix 7. Bent u hierin geïnteresseerd en wilt u hierover op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u contact opnemen via gert-jan.puper@pinkelephant.nl of download het Pink Elephant Mendix 7 release document.

Banner
Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail