Mendix

Pink Elephant is Mendix partner van het eerste uur en levert sinds 2009 Business Apps op basis van Mendix. Pink Elephant ziet dat organisaties steeds sneller hun strategie en businessmodel moeten aanpassen aan de snel veranderende marktomstandigheden, om te blijven groeien en excelleren. Dit betekent ook dat bedrijfsprocessen continu moeten worden aangepast en geoptimaliseerd.

Om deze veranderingen snel en eenvoudig te implementeren zet Pink Elephant Mendix in. Met de ontwikkeltechnologie en methodiek van Mendix is het mogelijk om Business Apps in een fractie van de tijd en kosten te realiseren ten opzichte van traditionele methoden. Gecombineerd met onze specifieke marktkennis en ervaring zijn we in staat onze kennis te vertalen naar Business Apps met zichtbare resultaten en klantvoordelen.

deltalloyd
“Onze organisatie heeft een belangrijke omslag gemaakt door eXpo te ontwikkelen. Met deze bedrijfsapplicatie zijn wij nu veel beter in staat onze klanten en opdrachtgevers goed te bedienen.”
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Het Expertise Service Center binnen wilde meer toegevoegde waarde leveren en zich meer richten op hoe dingen beter, slimmer, goedkoper, en klantgerichter konden. Dat werkte niet met het bestaande systeem, dus werd besloten zelf iets nieuws te maken. Delta Lloyd vond in Pink Elephant een geschikte businesspartner om hiervoor een nieuwe bedrijfsapplicatie te gaan realiseren.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Thijs Schoemaker
  Consultant
  +31(0)88 235 66 55
 • Mark Thijssen
  Business Unit Manager
  +31(0)88 235 66 55
 • Gert-Jan Puper
  Account Manager
  +31(0)6 138 94 807
Laad meer
 • 08
  Jun

  Lean toepassen binnen IT omgevingen op 8 juni in Naarden

  Lean vind zijn oorsprong in TPS (Toyota Production System). Hoe kunnen we tegenwoordig leren van best practices uit de productieomgeving toegepast op het IT domein. Hoe kun je de IT beheer of ontwikkelorganisatie effectiever, efficienter en sneller laten functioneren. Hoe kun je doorlooptijden van changes en incidenten verkorten. We zullen aan de hand van tools laten zien hoe je de ...
Scroll