Mendix

Pink Elephant is Mendix partner van het eerste uur en levert sinds 2009 Business Apps op basis van Mendix. Pink Elephant ziet dat organisaties steeds sneller hun strategie en businessmodel moeten aanpassen aan de snel veranderende marktomstandigheden, om te blijven groeien en excelleren. Dit betekent ook dat bedrijfsprocessen continu moeten worden aangepast en geoptimaliseerd.

Om deze veranderingen snel en eenvoudig te implementeren zet Pink Elephant Mendix in. Met de ontwikkeltechnologie en methodiek van Mendix is het mogelijk om Business Apps in een fractie van de tijd en kosten te realiseren ten opzichte van traditionele methoden. Gecombineerd met onze specifieke marktkennis en ervaring zijn we in staat onze kennis te vertalen naar Business Apps met zichtbare resultaten en klantvoordelen.

deltalloyd
“Onze organisatie heeft een belangrijke omslag gemaakt door eXpo te ontwikkelen. Met deze bedrijfsapplicatie zijn wij nu veel beter in staat onze klanten en opdrachtgevers goed te bedienen.”
Bekijk meer referenties
alle referenties
 • Het Expertise Service Center binnen wilde meer toegevoegde waarde leveren en zich meer richten op hoe dingen beter, slimmer, goedkoper, en klantgerichter konden. Dat werkte niet met het bestaande systeem, dus werd besloten zelf iets nieuws te maken. Delta Lloyd vond in Pink Elephant een geschikte businesspartner om hiervoor een nieuwe bedrijfsapplicatie te gaan realiseren.
  lees meer
Laad meer
Wie kan mij helpen?
meer medewerkers
 • Mark Thijssen
  Project Manager
  +31(0)88 235 66 55
 • Gert-Jan Puper
  Solution Sales
  +31(0)6 138 94 807
Laad meer
 • 08
  Mar

  The Phoenix Project – a DevOps simulation

  Tegenwoordig wil elke organisatie een concurrentievoordeel creëren, de time-to-market verkorten, het marktaandeel vergroten, de kwaliteit verbeteren en de klanttevredenheid vergroten. Het is mogelijk deze drie doelen te realiseren en tegelijkertijd de productiviteit en de medewerker tevredenheid te vergroten. Aan de hand van de Business Simulatie The Phoenix Project, gebaseerd op het gedachtegoed van DevOps, laten wij u zien hoe DevOps ...
Scroll