mendix-banner

Ontdek Mendix. Snelheid. Innovatie. Resultaat. Direct binnen handbereik

Download white paper

De voordelen van Mendix

Enterprise applicaties op het moment dat u ze nodig heeft

Het Mendix App Platform zorgt er voor dat kleine, multi-functionele teams sneller dan ooit complexe bedrijfsapplicaties bouwen en implementeren. Organisaties welke meer waarde uit hun bestaande systemen willen halen én onderscheidende toepassingen in willen zetten die snel resultaat geven gebruiken hiervoor het Mendix App Platform.

Wat maakt Mendix zo snel?

De combinatie van Agile® projectmanagement, visueel modelleren, drag-and-drop workflows, sociale productiviteit, Enterprise procesintegratie, ready-to-go apps uit de Mendix App Store en een schaalbare en veilige cloud-infrastructuur maakt het kleine teams mogelijk om Enterprise applicaties te bouwen in dagen en weken, in plaats van maanden en jaren.

Mendix wordt gebruikt door organisaties in vele verschillende industrieën om applicaties te bouwen die ze nodig hebben, wanneer ze deze nodig hebben. Met Mendix als ontwikkelplatform zijn teams in staat om sneller te innoveren en hiermee de business units beter te ondersteunen waardoor ze in staat zijn om een ​​positieve bijdrage te leveren aan uw resultaten.

Bouw nieuwe functionaliteit bovenop bestaande systemen

Mendix wordt vaak gebruikt om de levensduur van bestaande systemen te verlengen door te integreren met andere systemen of nieuwe functionaliteit toe te voegen.

De integratiemogelijkheden van het Mendix App Platform variëren van uitbreiding van applicaties met volledig nieuwe functionaliteit tot het aansluiten van applicaties met die van uw ketenpartners . Mendix zorgt voor een naadloze integratie met uw huidige software en zorgt voor een aanzienlijke verhoging van het aanpassingsvermogen van uw IT-landschap en verbetert de flexibiliteit van uw organisatie.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende manieren om Mendix applicaties te integreren in uw bestaande applicatielandschap . De Mendix App Store bevat connectoren en templates voor de meeste softwareleveranciers . Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw bestaande systemen koppelen met uw Mendix applicatie.

 • Flexibiliteit uitbreiden
  Mendix neemt het beste van uw bestaande systemen en voegt hier aangepaste functionaliteit aan toe waarmee u de gebruikerservaring verbetert en het aanpassingsvermogen verhoogt. Mendix integreert met bestaande databases, diensten, legacy-systemen en documenten .
 • Bewezen integraties
  Mendix biedt een scala aan bewezen integratie scenario’s met de industrie/standaard toepassingen, waaronder ERP , CRM , middleware , regels management systemen en enterprise architectuur modeling tools .
 • ERP Connector
  Mendix is de beste manier om een flexibele laag bovenop uw ERP-systemen toe te voegen. Ontwikkel teams kunnen snel een flexibele extensie voor uw ERP bouwen in een fractie van de tijd én kosten van ERP-leveranciers.

Één App voor alle apparaten

Een innovatieve benadering voor multi-device Enterprise apps

Met het Mendix App Platform worden applicaties ontwikkeld die direct werken op meerdere apparaten. Bouw dus geen aparte mobiele toepassingen, maar werk effectief met Mendix!

Met Mendix, kunt u eenvoudig een mobiele interface toe te voegen aan een bestaand systeem of een nieuwe multi-device zakelijke toepassingen met lay-outs voor desktop, tablet en smartphone bouwen. In de snel veranderende markt van mobiele apps en mobiele apparaten, is het makkelijk om te verdwalen in het debat tussen mobiele architecturen zoals te kiezen welke apparaten u moet ondersteunen. Mendix applicaties maken gebruik van HTML5 en werken hierdoor op elk apparaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de ondersteuning van meerdere apparaten en mobiele besturingssystemen. Dit zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van losse mobiele applicatie ontwikkeling voor integratie met uw bestaande systemen.

Centrale IT Governance

Neem controle over uw uitgestrekte App infrastructuur

Hoeveel apps heeft u nodig om uw bedrijf te runnen? U bent niet de enige als u het antwoord op deze vraag niet weet.  In uw organisatie kopen of bouwen Business Units vaak wat ze nodig hebben, zonder na te denken over de lange termijn kosten van onderhoud en verandering, resource onzekerheden en beveiliging en governance risico’s. Of ze nu apps bouwen in Excel, Access , Lotus Notes , Sharepoint of een van de vele andere beschikbare tools – bedrijven van elke omvang hebben moeite met het beheer van het steeds groeiende oerwoud van departementale apps. Met het Mendix App Platform kunt u individuen en kleine teams de kracht geven om te bouwen wat ze nodig hebben snel, met behoud van alle apps op een plaats , het beheer van IT-governance, het waarborgen van voortdurend onderhoud en de controle van de kosten en de veiligheid.

Met andere woorden, u heeft controle over alle applicaties in uw organisatie zonder te vertragen. Door verbetering van de samenwerking tussen business en versnelt u de applicatie-ontwikkeling en kunnen business units beschikken over de applicaties die ze nodig hebben, terwijl het toezicht is gegarandeerd.

Download white paper

 • “Reduce time to market up to five or even 10 times compared to traditional approach while significantly improving software quality."
 • 31
  May

  Old Elephant Borrel 2018

  Met een groots event brachten we vorig jaar de Old Elephant borrel terug naar de roze olifant. Wat ons betreft de beste Old Elephant borrel in jaren! Ook dit jaar kijken wij ernaar uit om je te mogen ontvangen op ons kantoor in Naarden. Volop kans om de oude tijden te laten herleven van en bij Pink Elephant.
Scroll