mendix-banner

Ontdek Mendix; Snelheid. Innovatie. Resultaat. Direct binnen handbereik

Download white paper

Wat is Mendix

Naast uw stabiele systemen zoals ERP, heeft uw organisatie behoefte aan innovatieve oplossingen en processen waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. De wensen en eisen hiervoor ontwikkelen en wijzigen zich razendsnel; er is behoefte aan een oplossing die flexibel met u meebeweegt. Het model-gedreven software platform Mendix maakt het mogelijk om snel en op maat, dynamische en proces-gedreven bedrijfsapplicaties te ontwikkelen.

Doordat Mendix een modelgedreven ontwikkelomgeving is worden voordelen behaald op het vlak van Snelheid, Eenvoud, Consistentie en Kwaliteit. Mendix zorgt daarom niet alleen voor bedrijfsapplicaties die beter aansluiten op de wensen van de gebruikers, Mendix vergroot de efficiëntie en effectiviteit van uw organisatie.

Ontdek een nieuw Business IT tijdperk

Snelheid. Innovatie. Resultaat. Direct binnen handbereik.

Het softwareplatform wordt veel gebruikt om verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Veel legacy-systemen hebben bijvoorbeeld geen mogelijkheden om met andere systemen te communiceren. Mendix werkt als een softwarelaag over deze systemen heen en voegt in feite nieuwe functionaliteit toe aan een verouderde software. Deze gedateerde systemen kunnen daardoor alsnog met elkaar communiceren en waarden uitwisselen. Het gevolg is dat deze organisaties hun oude systemen niet hoeven te vervangen om stappen te maken richting ketenintegratie.

Mendix wordt ook wel ‘het app-platform voor organisaties’ genoemd, omdat de informatie die met Mendix wordt ontsloten via internet op allerlei apparaten beschikbaar gemaakt kan worden in één web-gebaseerde portal. Gebruikers kunnen hierdoor overal informatie aanpassen en toevoegen, ook al zijn dit oude legacysystemen. Dit is niet noodzakelijk voor ketenintegratie, maar het vergroot wel de mogelijkheden voor werknemers om mobiel te werken, en het kan ook bijdragen bij de adoptie van cloud-diensten.

pijl2

Pink Elephant, Mendix partner van het eerste uur

Pink Elephant levert sinds 2009 end-to-end oplossingen met Mendix. Elk aspect van uw oplossing kan worden gebouwd binnen het platform. Het voordeel hiervan is dat (kleine) business-georiënteerde teams, processen en applicaties sneller naar de markt kunnen brengen, zonder buiten de Mendix omgeving om te hoeven werken. Door de feedback cycle ondersteund kunnen gebruikers en project teams uw applicatie continu aanpassen naar nieuwe behoeftes van uw organisatie.

Download white paper

  • “Vanuit innovatieperspectief hebben we met Pink Elephant het ideale platform neergezet om applicaties mee te ontwikkelen.”
    Jochem Davids, manager Claims Solutions CED
  • 31
    May

    Old Elephant Borrel 2018

    Met een groots event brachten we vorig jaar de Old Elephant borrel terug naar de roze olifant. Wat ons betreft de beste Old Elephant borrel in jaren! Ook dit jaar kijken wij ernaar uit om je te mogen ontvangen op ons kantoor in Naarden. Volop kans om de oude tijden te laten herleven van en bij Pink Elephant.
Scroll