IT-OPLEIDINGEN

Kennis opdoen én implementeren

Trainen en certificeren gaat wat ons betreft over kennis die langdurig bijblijft en direct toepasbaar is. Zo helpen wij organisaties beter te functioneren, en te veranderen.

Training met korting
IT-OPLEIDINGEN Kennis opdoen én implementeren Trainen en certificeren gaat wat ons betreft over kennis die langdurig bijblijft en direct toepasbaar is. Zo helpen wij organisaties beter te functioneren, en te veranderen. Training met korting

Organisatieontwikkeling

Waar zit de gap tussen doel en resultaat? Wat is uw veranderbehoefte? Met ons Performance Improvement Model verbetert het samenspel tussen people, process en technology in drie fases.

Lees meer over organisatieontwikkeling

Trainingen

De mix van kennis, gedrag en vaardigheden bepaalt uw succes. Hoe staat het daarmee? Na onze trainingen kunt u met relevante inzichten en een gevulde toolkit aan de slag.

Lees meer over onze trainingen

Over Pink Elephant Education

Kennis omzetten in resultaten? Snel, succesvol én langdurig? Dat doet Pink Elephant Education door het aanreiken van de juiste trainingen en leervormen waarmee professionals (nog) beter in hun vak worden. Een succesvol lerende organisatie kenmerkt zich door de juiste combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag. Snel de juiste kennis opdoen, meteen in de praktijk toepassen en daarna telkens toetsen of het nóg beter kan.

Onze impactvolle open trainingen, workshops, Business Simulation Games en incompany trainingen maken hierin het verschil. Concrete handvatten zorgen voor effectieve implementatie van kennis. Onze ervaren trainers en Business Consultants leggen een heldere link tussen tussen training en praktijk. En daardoor ontstaat direct resultaat.

BOVNL2019_logo_roze_zoomout1200

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Lees meer

Waarom kiezen voor Pink Elephant?

De trainingen van Pink Elephant Education komen voort uit onze eigen hands-on ervaring met IT-vraagstukken. Onze kwaliteit stoelt op expertise in de breedste zin. Wij leggen altijd de nadruk op het vinden van de optimale combinatie tussen ‘People, Proces en Technology’. We trainen dan ook op Best Practices en internationale standaarden, én kunnen die samen met u implementeren.

Wat ons betreft gaat trainen en certificeren over kennis die langdurig beklijft. Iedereen leert anders, dus zetten we diverse leervormen in. Met onze trainingen kunnen professionals sneller en sterker aan de slag met de juiste kennis. Zo helpt Pink Elephant Education organisaties te veranderen en (nog) beter te functioneren.

Wilt u advies op maat?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze leervormen

Om kennis snel, goed en blijvend om te zetten in resultaten kunnen teams en professionals bij Pink Elephant Education kiezen uit de best passende leervorm of combinaties daarvan:

 • Open trainingen

  Klassikaal onderwijs is nog steeds de meest voorkomende leervorm. Op www.pinkacademy.nl staan alle trainingen die we via uitvoeren in een open rooster. Natuurlijk kunnen we deze trainingen ook incompany verzorgen, al dan niet op maat gemaakt.

  Lees meer
 • Blended Learning

  Blended learning is een manier van leren waarbij trainingen en klassikale lessen slim gecombineerd worden met e-learning, zoals met het volgen van webinars, online video’s of toetsen.

  Lees meer
 • E-Learning

  E-learning geeft de cursist maximale flexibiliteit om een opleiding te volgen op het door hem gekozen tijdstip, plaats en tijd.

  Lees meer

Ons leerplatform

Pink Elephant Education werkt met een interactief en adaptief leerplatform om de stap van training naar implementatie te maken. Of bijvoorbeeld om een (kortere) route te doorlopen in geval van een certificeringstraject. Via ons leerplatform bieden wij uitstekende programma’s in Blended leervorm aan. In ons leerplatform zitten verschillende zogeheten leerinterventies: denk aan video, presentatieslides, interactieve beelden en online theorie en (al dan niet verplichte) voortgangsopdrachten. Deelnemers bereiden zich via het leerplatform zelf en in hun eigen tempo voor op bijeenkomsten. Blended Learning werkt enorm effectief: minder studie-uitval, meer zelfstudie en een hoger leerrendement.

 • Adaptief leersysteem

  Iedere professional ontwikkelt zich anders en heeft andere leervoorkeuren en leerdoelen. Daarom biedt Pink Elephant Education een adaptief leersysteem. Onze speciale tool binnen de leeromgeving past zich aan de unieke algoritmes van de deelnemer zodat de leeractiviteiten passen bij zijn of haar kennisniveau en doelprofiel. E-mail-alerts zijn daarbij een (dagelijkse) trigger om opdrachten te doen of stof door te nemen. Dit gedeelte van het leerplatform bestaat voornamelijk uit leren en herhalen. Net zo lang tot de kennis beklijft en daardoor succesvol in resultaat wordt omgezet.

 • E-Learning Solutions

  Leren doen mensen op elk moment en overal: anytime, anyplace, anyhow. Dus zorgt Pink Elephant Education ervoor dat leermiddelen altijd en overal toegankelijk zijn. Daarvoor hebben bijna al onze trainingen een e-learning-variant. Ook heeft Pink Elephant Education een eigen e-learning platform. Waar gewenst, ontwikkelen we op dit platform e-learning of Blended Learning-trajecten in de eigen look & feel van de opdrachtgever.

 • Virtual Classroom

  Een virtual classroom is een live-sessie met onze trainers waarbij alle deelnemers op hun eigen locatie via hun (eigen) (mobiele) apparaat toegang hebben tot de training.

 • (Incompany) Workshops

  Onze workshops zijn interactieve, praktijkgerichte sessies om specifieke onderwerpen uit te lichten en behandelen. In de workshop gaan we samen met deelnemers dieper in op methodieken uit de trainingen en op vragen uit het dagelijks werk. We gaan kennis directer toepassen op basis van bedrijfscasuïstiek, scheppen ruimte voor constructieve discussie en het uitwisselen van ervaringen. Zo leidt elke workshop tot verrassende inzichten en nieuwe ideeën. Bij incompany-workshops stemmen we samen met de opdrachtgever de inhoud van de workshop precies af op de leerbehoefte van de professionals.

Onze meest gevolgde trainingen

 • Business SimulationDevOps

  The Phoenix Project

  Om deze business game tot een goed einde te brengen is een andere manier van denken en werken…

  Lees meer
 • Agile®Business Simulation

  Challenge of Egypt – Agile

  In deze interactieve workshop bevinden we ons in de Egyptische oudheid, waar we op basis van Agile principes…

  Lees meer
 • Agile®Workshops

  Timeboxing and Moscowing

  Projecten op tijd afleveren en tegelijkertijd de juiste prioriteiten stellen? In deze workshop reiken ervaren trainers van Pink…

  Lees meer
 • Lean IT®Workshops

  5S in IT

  Efficiënter werken? Doe weg wat je niet nodig hebt en ruim je virtuele rommel op een slimme manier…

  Lees meer
 • Business SimulationISO 27002®

  Ocean’s 99 Game

  Drie zeer gewilde objecten bij een grote tentoonstelling. Ocean's 99 wil deze objecten stelen dus je bent gewaarschuwd.

  Lees meer

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Chantal Michielse - Clavan

Office Manager +31618511049

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden