Pink Elephant Education

Kennis opdoen én implementeren

Trainen en certificeren gaat wat ons betreft over kennis die langdurig bijblijft en direct toepasbaar is. Zo helpen wij organisaties beter te functioneren, en te veranderen.

Pink Elephant Education Kennis opdoen én implementeren Trainen en certificeren gaat wat ons betreft over kennis die langdurig bijblijft en direct toepasbaar is. Zo helpen wij organisaties beter te functioneren, en te veranderen.

Trainingen

Pink Elephant Education is al jaren toonaangevend als het gaat om het trainen en certificeren van mensen in IT-gerelateerde processen en standaarden zoals ITIL, PRINCE2 en Agile/Scrum.

Lees meer

Voor organisaties

Pink Elephant Education helpt organisaties beter presteren. Bijvoorbeeld middels incompany trainingen of een klantspecifiek leerportaal. Maar ook bieden we advies, workshops en business simulation games.

Lees meer

Pink Elephant Education blijft zelfstandig!

Onlangs werd bekend gemaakt dat Pink Elephant Nederland is overgenomen door Broad Horizon. Zoals in het persbericht daarover staat, is Pink Elephant Education geen onderdeel van die overname. Wij blijven als Pink Elephant Education zelfstandig.

Pink Elephant Education richt zich op Educatie, Consultancy en ITSM Tooling en werkt nauw samen met Pink Elephant EMEA, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Over Pink Elephant Education

Kennis omzetten in resultaten? Snel, succesvol én langdurig? Dat doet Pink Elephant Education door het aanreiken van de juiste trainingen en leervormen waarmee professionals (nog) beter in hun vak worden. Een succesvol lerende organisatie kenmerkt zich door de juiste combinatie van kennis, vaardigheden en gedrag. Snel de juiste kennis opdoen, meteen in de praktijk toepassen en daarna telkens toetsen of het nóg beter kan.

Onze impactvolle open trainingen, workshops, Business Simulation Games en incompany trainingen maken hierin het verschil. Concrete handvatten zorgen voor effectieve implementatie van kennis. Onze ervaren trainers en Business Consultants leggen een heldere link tussen tussen training en praktijk. En daardoor ontstaat direct resultaat.

BOVNL2019_logo_roze_zoomout1200

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant Education is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Lees meer

Waarom kiezen voor Pink Elephant Education?

De trainingen van Pink Elephant Education komen voort uit onze eigen hands-on ervaring met IT-vraagstukken. Onze kwaliteit stoelt op expertise in de breedste zin. Wij leggen altijd de nadruk op het vinden van de optimale combinatie tussen ‘People, Proces en Technology’. We trainen dan ook op Best Practices en internationale standaarden, én kunnen die samen met u implementeren.

Wat ons betreft gaat trainen en certificeren over kennis die langdurig beklijft. Iedereen leert anders, dus zetten we diverse leervormen in. Met onze trainingen kunnen professionals sneller en sterker aan de slag met de juiste kennis. Zo helpt Pink Elephant Education organisaties te veranderen en (nog) beter te functioneren.

 • Alle trainingen

  Bekijk alle trainingen die Pink Elephant Education aanbiedt.

  Lees meer
 • E-learning

  leren waar en wanneer jij wilt en de voordeligste manier om gecertificeerd te raken.

  Lees meer
 • Voor organisaties

  Voor organisaties bieden we maatwerk.

Wilt u advies op maat?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chantal Michielse - Clavan

Neem contact op met

Chantal Michielse - Clavan

Operations Manager +31618511049

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Chantal Michielse - Clavan

Operations Manager +31618511049

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden