Voor Organisaties

Wij helpen organisaties beter presteren

Voor Organisaties Wij helpen organisaties beter presteren

Organisatieontwikkeling en advies

Bij Pink Elephant Education geloven we in de kracht van mensen, technologie, processen en het werken in ecosysteem van partners. Al deze aspecten zijn door veranderende businessmodellen, disruptieve marktontwikkelingen en veranderende klantvragen onderhevig aan verandering. Omgaan met deze veranderingen is voor veel organisaties een uitdaging. Pink Elephant biedt naast onderstaande oplossingen organisatieadvies op dit gebied.

Meer over organisatieadvies
BOVNL2019_logo_roze_zoomout1200

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa.
Lees meer

Producten

 • Incompany Training

  Alle trainingen van Pink Elephant kunnen ook gegeven worden in de vorm van een incompany training: een training bij jou op locatie, geheel afgestemd op de praktijk, wensen en kennisbehoefte van jouw organisatie!

  Lees meer
 • E-learning

  Naast klassikale trainingen bieden wij verschillende e-learning modules aan. De goedkoopste manier om jouw medewerkers te certificeren! Voor organisaties bieden we maatwerk.

  Lees meer
 • Business Simulation Games

  In de games worden technieken uit de theorie toegepast in een praktisch scenario. De beste en leukste manier om Best Practices, trainingen en Frameworks te laten landen in een team!

  Lees meer
 • Workshops

  Kennis sneller en beter omzetten in blijvende resultaten door nog verdere verdieping van de trainingen? Onze workshops vertalen theorie naar de praktijk van jouw organisatie.

  Lees meer
 • Assessments

  Pink Elephant kan met verschillende assessments en scans helpen bij het inzichtelijk maken van de ‘knelpunten’ wat betreft jouw projectorganisatie en IT Servicemanagement processen.

  Lees meer
 • Adoptie

  Met onze adoptietrainingen doen medewerkers kennis en ervaring op van nieuwe ontwikkelingen. Een adoptietraining kan over allerlei onderwerpen gaan. Van Microsoft 365 tot de AVG/GDPR.

  Lees meer

Vragen of interesse? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Chantal Michielse - Clavan

Operations Manager +31618511049

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden