Organisatieontwikkeling

Business Simulation

Organisatieontwikkeling Business Simulation

Wow, het is nét echt…

Naast trainingen en workshops kiezen teams steeds meer voor business simulatie games. Dat juichen we toe, want het is de beste manier om Best Practices, trainingen en Frameworks te oefenen in een realistische maar wel veilige omgeving. Aan de ene kant door het toepassen van technieken uit de theorie in een praktisch scenario. En aan de andere kant doordat hele teams inzicht krijgen in uitdagingen en verbeterpunten.

Onze Business Simulation Games

Toepassen in echte leven
Met verschillende rondes en tussentijdse reflectie wordt de vooruitgang van het team gedurende de dag zichtbaar. De trainer vertaalt de leerpunten tijdens het spel én legt de parallel naar de dagelijkse werkomgeving. Zo leert elke professional van zijn/haar rol in de game en kan het team na afloop van de training efficiënter samenwerken.

Samenwerken in de praktijk
Het hele team werkt aan een gesimuleerd project, zoals het bouwen van een piramide voor een farao of het veilig aan de grond brengen van een raket. Iedereen heeft zijn eigen rol en bijbehorende verantwoordelijkheden. En alleen door effectief samen te werken, heldere afspraken te maken en de juiste taken te verdelen kan de game goed worden uitgespeeld.

Adviesgesprek Business Simulation Games
Bent u benieuwd wat een game uw bedrijf precies kan opleveren? Of heeft u andere vragen over games? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Wij zullen al uw vragen vrijblijvend beantwoorden en kunnen een advies geven over wat het beste bij uw bedrijf past. Iedere game kan op locatie verzorgd worden voor meerdere medewerkers, teams en/of de hele organisatie.

 

Adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BOVNL2019_logo_roze_zoomout1200

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Lees meer

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Chantal Michielse - Clavan

Operations Manager +31618511049

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden