Opleidingen

Trainingen

Opleidingen Trainingen

Wat is de situatie? Wat zijn de knelpunten? Wat wil je bereiken en wanneer ben je tevreden? Samen zoeken we naar oplossingen en antwoorden op deze vragen. We werken aan meer kennis, gedragsverandering en betere vaardigheden.

Kortom: Pink Elephant Education zorgt voor een flinke toolkit waarmee professional zelf inhoudelijk aan de slag gaan om issues op te lossen. Ons doel is dat mensen daadwerkelijk anders gaan werken. Zo zorgen we dat kennis, houding en gedrag leiden tot betere resultaten.

Kennis omzetten in resultaat

Al sinds onze start in 1980 is dit het thema dat de Pink Elephant-organisatie verbindt. Met advies- en IT-diensten haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven door kennis en creativiteit van professionals te vertalen naar concrete resultaten. IT rendeert bij de juiste combinatie van mensen, processen en techniek. Een goede IT-organisatie bestaat dan ook uit de ideale mix van mensen, processen en technologie. Techniek en processen worden altijd door mensen ingevuld. Het hebben én kunnen toepassen van de juiste kennis is daarbij essentieel. Met als doel organisaties telkens beter te laten functioneren.

Pink Elephant kent drie leervormen voor de trainingen; klassikaal, E-learning en blended learning. Bekijk zelf wat het beste bij je past.

Pink Elephant kent drie leervormen voor de trainingen; klassikaal, E-learning en blended learning. Bekijk zelf wat het beste bij je past.
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Lees meer

Bekroonde trainingen

Pink Elephant Education is al decennialang voorloper als het gaat nieuwe standaarden en overbrengen van kennis over zogeheten Best Practices. Pink Elephant Education was de eerste die ITIL, PRINCE2 en BISL introduceerde. Recent ontwikkelden wij Service Automation Framework en hebben wij SABSA en Cloudschool naar Nederland gehaald. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 350.000 mensen door ons opgeleid en gecertificeerd. Pink Elephant is meerdere keren uitgeroepen tot beste IT-opleider van Nederland. De Computable Career guide riep Pink Elephant in 2018 uit tot beste IT-opleider van Nederland met een score van 9,33.

Populaire trainingen

 • Agile®Business Simulation

  Challenge of Egypt – Agile

  In deze interactieve workshop ervaart u tijdens vier spelrondes de belangrijkste kenmerken van methodisch projectmanagement. Dat gebeurt op…

  Lees meer
 • Business Simulation

  Grab@Pizza™

  Deze simulatie kan voor veel verschillende situaties worden gebruikt. Voor elke scenario kunnen we tijdens de verbeter cycli…

  Lees meer
 • IT Service Management

  ITIL Foundation

  Vanaf februari 2019 komt de nieuwe versie van ITIL 4 beschikbaar, klik hier voor meer informatie of om…

  Eerstvolgende:
  woensdag 9 januari 2019
  Lees meer
 • Program & Projectmanagement

  Agile Project Management Foundation

  Agile Project Management is een succesvolle en populaire methode voor het managen van een incrementele en iteratieve ontwikkeling…

  Eerstvolgende:
  maandag 14 januari 2019
  Lees meer

Vraag het Pink

Neem contact op

Yvette Hillenaar

Manager Education +31882356655

Of kom langs

Naarden

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden