Opleidingen

Trainingen

Opleidingen Trainingen

Wat is de situatie? Wat zijn de knelpunten? Wat wil je bereiken en wanneer ben je tevreden? Samen zoeken we naar oplossingen en antwoorden op deze vragen. We werken aan meer kennis, gedragsverandering en betere vaardigheden.

BOVNL2019_logo_roze_zoomout1200

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Lees meer

Kortom: Pink Elephant Education zorgt voor een flinke toolkit waarmee professional zelf inhoudelijk aan de slag gaan om issues op te lossen. Ons doel is dat mensen daadwerkelijk anders gaan werken. Zo zorgen we dat kennis, houding en gedrag leiden tot betere resultaten.

Kennis omzetten in resultaat

Al sinds onze start in 1980 is dit het thema dat de Pink Elephant-organisatie verbindt. Met advies- en IT-diensten haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven door kennis en creativiteit van professionals te vertalen naar concrete resultaten. IT rendeert bij de juiste combinatie van mensen, processen en techniek. Een goede IT-organisatie bestaat dan ook uit de ideale mix van mensen, processen en technologie. Techniek en processen worden altijd door mensen ingevuld. Het hebben én kunnen toepassen van de juiste kennis is daarbij essentieel. Met als doel organisaties telkens beter te laten functioneren.

Pink Elephant kent drie leervormen voor de trainingen; klassikaal, E-learning en blended learning. Bekijk zelf wat het beste bij je past.

Pink Elephant kent drie leervormen voor de trainingen; klassikaal, E-learning en blended learning. Bekijk zelf wat het beste bij je past.
Bekijk hier ons trainingsaanbod
Lees meer

Bekroonde trainingen

Pink Elephant Education is al decennialang voorloper als het gaat nieuwe standaarden en overbrengen van kennis over zogeheten Best Practices. Pink Elephant Education was de eerste die ITIL, PRINCE2 en BISL introduceerde. Recent ontwikkelden wij Service Automation Framework en hebben wij SABSA en Cloudschool naar Nederland gehaald. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 350.000 mensen door ons opgeleid en gecertificeerd. Pink Elephant is meerdere keren uitgeroepen tot beste IT-opleider van Nederland. De Computable Career guide riep Pink Elephant in 2018 uit tot beste IT-opleider van Nederland met een score van 9,33.

Populaire trainingen

Vraag het Pink

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Chantal Michielse - Clavan

Operations Manager +31618511049

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden