Maatwerk

PinkPortal voor organisaties

Maatwerk PinkPortal voor organisaties

PinkPortal voor Organisaties

 • Maatwerk voor organisaties

  Naast de reguliere e-learning modules voor particulieren, bieden we maatwerk middels het PinkPortal voor Organisaties. In dit klantspecifieke portaal worden verschillende e-learning modules (exclusief examen) aangeboden die voor de klant relevant zijn. Naast de inhoud en kosten van het platform kunnen wij ook de look & feel van het portal afstemmen op de specifieke wensen van organisaties.

 • Waarom het PinkPortal?

  - Geen externe cursusdagen in overvolle agenda’s
  - Leren waar en wanneer uw medewerkers willen
  - Een klantspecifiek portaal dat aansluit bij uw huisstijl
  - Hoog slagingspercentage (87%)
  - Kwalitatief hoogwaardige trainingen
  - De voordeligste in de markt

Medewerkers leid je op bij de beste opleider van Nederland met de laagste prijzen van Europa!

BOVNL2019_logo_roze_zoomout1200

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Lees meer

Het nieuwe leren

Nog maar een aantal jaar geleden kostte het gemiddeld €1500 om een medewerker bijvoorbeeld een ITIL foundation certificaat te laten behalen. Dan laten we de kosten die het met zich meebrengt dat een medewerker enkele dagen niet inzetbaar is nog achterwege. De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geboekt op het gebied van e-learning binnen Pink Elephant, waardoor trainingen nu efficiënter en voordeliger zijn dan ooit.

Flexibel

Medewerkers kunnen met onze e-learning modules trainingen volgen waar en wanneer ze willen. Zelfs de examens kunnen online worden afgelegd. Onze e-learning modules bestaan uit ‘learning bites’; korte behapbare lessen die tussen de vijf minuten en een half uur duren. Zo kunnen medewerkers zelf bepalen hoeveel tijd ze vandaag besteden aan hun ontwikkeling. Het leerportaal geeft medewerkers zelfs aan wanneer wij denken dat iemand, op basis van kennis en voortgang, klaar is voor het examen.

Voordelig

De kosten van een e-learning module zijn ook een stuk lager dan van voor een klassikale training. Waar een cursist een aantal jaar geleden nog €1500 kwijt was voor het behalen van een ITIL Foundation certificering, bieden wij particulieren nu een abonnement aan met 7 trainingen voor €499,- (exclusief examen). Voor bedrijven is het mogelijk om al toegang te krijgen tot het portal voor slechts €10,- per medewerker.

Maatwerk

Het PinkPortal voor Organisaties is maatwerk. Naast de inhoud en kosten van het platform kunnen wij ook de look & feel van het portal afstemmen op de specifieke wensen van organisaties. Wij bespreken graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Download de Factsheet
 • Toegang

  Cursisten krijgen een jaar lang de beschikking over het leerplatform. Via de app hebben ze altijd en overal toegang vanaf elk device.

 • Learning Bites

  De trainingen zijn opgedeeld in korte interactieve lessen van tien tot twintig minuten. Zo kunnen cursisten hun eigen tijd indelen en hoeven ze geen volledige cursusdagen in te plannen.

 • Interactief

  In onze e-learning modules worden deelnemers actief betrokken bij de lesstof. Zo wordt elk onderdeel afgesloten met oefenvragen. Ook biedt het platform een chatfunctie waarmee deelnemers met elkaar kunnen discussiëren over de inhoud.

 • Memo Trainer

  De Memotrainer verzorgt oefenvragen over de behandelde stof. Cursisten kunnen zelf instellen hoe veel en hoe vaak ze deze oefenvragen willen ontvangen in hun mailbox of in de app. De Memotrainer onthoudt de gegeven antwoorden en past nieuwe vragen hier op aan. Zo ligt de focus op de lesstof die cursisten nog niet goed beheersen.

 • Examen doen

  Examens dienen via Pink Elephant geboekt te worden. Cursisten kunnen kiezen tussen een fysiek en online examen. Het online examen kunnen cursisten op een tijdstip en locatie naar keuze doen. Hiervoor is enkel een device met internetverbinding en een webcam benodigd.

 • Aanvullend aanbod

  Pink Elephant bied ook workshops en business simulatie games. Business Simulatie games zijn de beste manier om het geleerde te oefenen in een realistische maar veilige omgeving. In de workshops gaan we met deelnemers dieper in op methodieken uit de trainingen en op toepassing hiervan in de dagelijkse praktijk.

Met het overzichtelijke portal en hoge kwaliteit trainingen is verhoogde productiviteit en efficiëntie gerealiseerd.

Jan Willem Sewalt IT Service Manager EMEA | Starbucks

Vrijblijvend adviesgesprek of een vraag? Laat hieronder je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Aanbod

  In het PinkPortal voor organisaties bieden we onze reguliere e-learning modules aan die voor uw organisatie relevant zijn. Bekijk ons aanbod.

  Lees meer
 • Meer over e-learning

  Meer weten over ons e-learning platform, de kosten en examenmogelijkheden?

  Lees meer
 • Gratis demo

  Wil je eens zien hoe de e-learning van Pink eruitziet? Probeer nu gratis de AgilePM Foundation Demo.

  Gratis demo

 • Focus van Pink Elephant

  Om het beoogde resultaat van elke willekeurige verandering te behalen, zijn wat Pink Elephant betreft, twee dingen noodzakelijk. Medewerkers moeten de kennis hebben om met veranderingen om te kunnen gaan en ze moeten met behulp van deze kennis het gedrag gaan vertonen dat nodig is om de verandering tot een succes te maken.

 • Best practices

  Al jaren is Pink Elephant toonaangevend als het gaat om opleidingen omtrent IT best practices. Denk bijvoorbeeld aan ITIL, PRINCE2, Agile, Lean IT, maar ook nieuwere methodes zoals VeriSM, SIAM of Service Automation Framework.

 • Prijzen

  Het complete portaal, exclusief mogelijke examenkosten, is voor organisaties al beschikbaar vanaf een prijs van slechts €10 per medewerker. Laat hierboven of onder aan de pagina je gegevens achter voor meer informatie over prijzen.

Ook voor e-learning ga je natuurlijk naar Pink Elephant

IT opleider van het jaar 2018 *Computable

Best practices

 • ITIL

  Mondiaal nog steeds dé standaard op gebied van IT-servicemanagement.

  Lees meer
 • Agile

  Snel inspelen op verandering en klantbehoeften met Agile projectmanagement.

  Lees meer
 • PRINCE2

  Wereldwijd één van de meest gangbare projectmanagement methoden.

  Lees meer
 • Lean IT

  Toepassing van de succesvolle Lean methodiek binnen IT-processen.

  Lees meer
Project

Ontdek alle e-learning modules van Pink Elephant

Beste Grote Opleider van 2019 volgens Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Bekijk ons aanbod

Kun je het even niet vinden? Vraag het ons hieronder!

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Chantal Michielse - Clavan

Operations Manager +31618511049

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden