Meer over e-learning

Meer over e-learning

Het e-learning platform van Pink Elephant (het PinkPortal) is zo gebouwd dat je trainingen doorloopt op een efficiënte manier, in behapbare onderdelen. Zo raak je binnen een mum van tijd gecertificeerd in bijvoorbeeld ITIL, Agile, PRINCE2, Lean IT en nog vele andere best practices. Al onze e-learning modules zijn Engelstalig.

Ontdek al onze e-learning modules.

Ook voor e-learning ga je natuurlijk naar Pink Elephant

IT opleider van het jaar 2018* Computable

Het PinkPortal

 • Toegang

  Wanneer je een losse e-learning of het e-learning abonnement bestelt krijg je een jaar lang toegang tot het PinkPortal. Daarnaast kan je de Pink App downloaden, om overal en altijd toegang te hebben tot je training(en).

 • Learning bites

  De trainingen zijn opgedeeld in korte lessen van tien tot twintig minuten. Zo kun je je eigen tijd indelen en lessen volgen wanneer jou dit uitkomt. Je kunt altijd kiezen om een les nogmaals te doorlopen.

 • Interactief

  In onze e-learning modules worden deelnemers echt betrokken bij de lesstof. Zo wordt elk onderdeel afgesloten met oefenvragen en biedt het platform een chatfunctie waarmee deelnemers met elkaar kunnen discussiëren over de stof.

 • Digitaal lesmateriaal

  Bij het volgen van een training ontvangen deelnemers relevant lesmateriaal in het PinkPortal. Zo heb je altijd en overal toegang tot het lesmateriaal.

 • Memotrainer

  De memotrainer verzorgt oefenvragen over de behandelde stof. Je kunt zelf instellen hoeveel vragen je wilt doen en hoevaak je deze wilt ontvangen. De vragen passen zich aan aan jouw eerdere antwoorden waardoor de focus ligt op de stof die je nog niet goed beheerst.

 • Examen doen

  Het examen is online dus je kunt dit op een tijdstip en locatie naar keuze doen. Je hebt enkel een computer met internetverbinding en een webcam nodig.

Gratis demo

Wil je eens zien hoe de e-learning van Pink eruitziet? Probeer nu gratis de AgilePM Foundation Demo. Gratis Demo

Best practices

 • ITIL

  Mondiaal nog steeds dé standaard op gebied van IT-servicemanagement.

  Lees meer
 • Agile

  Snel inspelen op verandering en klantbehoeften met Agile projectmanagement.

  Lees meer
 • PRINCE2

  Wereldwijd één van de meest gangbare projectmanagement methoden.

  Lees meer
 • Lean IT

  Toepassing van de succesvolle Lean methodiek binnen IT-processen.

  Lees meer

Mogelijkheden

 • Losse e-learning volgen

  Wanneer je een specifiek ontwikkeldoel hebt, kun je voor €399,- een specifieke e-learning kiezen. Je krijgt direct toegang tot de training. Op het moment dat je de e-learning hebt afgerond kun je vervolgens een gratis examen afleggen.

  Alle e-learning modules
 • E-learning abonnement

  Pink Elephant heeft een pakket ontwikkeld met trainingen die in onze ogen essentieel zijn voor de IT-professional; de zogenaamde Pink Elementals. Voor slecht €499,- euro krijg je toegang tot de 7 Pink Elementals e-learning modules. De examens zijn los te bestellen.

  Lees meer
 • Maatwerk voor organisaties

  Voor organisaties bieden we maatwerk. Naast de inhoud en kosten van het PinkPortal kunnen wij ook de look & feel van het portal afstemmen op de specifieke wensen van organisaties. Ontdek de mogelijkheden.

  Lees meer
BOVNL2019_logo_roze_zoomout1200

Beste Grote Opleider van Nederland

Pink Elephant is uitgeroepen tot Beste Grote Opleider van Nederland door Springest, de grootste opleidingsvergelijker van Europa. Lees meer

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kun je het even niet vinden? Vraag het ons hieronder!

Vraag het Pink

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Chantal Michielse - Clavan

Operations Manager +31618511049

Of kom langs

created by dji camera

Pink Elephant Naarden

Gooimeer 18
1411 DE Naarden