Pink Elephant

Business Intelligence

Datagedreven organisaties doen het beter

Pink Elephant Business Intelligence Datagedreven organisaties doen het beter

Pink Elephant Business Intelligence heet nu 2Foqus

Pink Elephant Business Intelligence heet nu 2Foqus
Sinds 1 januari 2020
Bezoek de nieuwe website

Succesvolle bedrijven sturen op basis van eenduidige, heldere informatie. Visueel inzichtelijk op een dashboard, altijd up-to-date. Die datagedreven organisaties merken dagelijks hoe effectief hun werkwijze is; het brengt hen aantoonbaar verder.

Business Intelligence gaat over efficiëntie: het levert tijd en geld op. En daarnaast de wendbaarheid die u tegenwoordig niet wilt missen. Dus ontsluit de data in uw organisatie. Combineer gegevens uit al die verschillende systemen en sheets tot één waardevolle bron. En zorg dat u adequaat stuurt doordat u goed gefundeerde beslissingen neemt.

Eigenlijk is de vraag: Wilt u intelligent met uw business omgaan?

Zo ja, dan helpen wij daarbij. Als partner zetten we onze beproefde kennis en ervaring in. Zodat u de oplossing krijgt waarmee uw organisatie een stap verder komt. Dat kunnen we ook voor uw organisatie realiseren.

Onze services

 • Data modelleren

  Het begint met het samenbrengen van relevante data.

  Met het proces van Extractie, Transformatie en Laden (het ETL-proces) brengen we alle data samen in een slimme oplossing. Zo ontstaat een waardevol datawarehouse.

  Lees meer
 • Dashboarding

  Informatie in één keer duidelijk.

  Alle relevante gegevens van uw organisatie visueel weergegeven, in één keer duidelijk. Een goede datavisualisatie geeft context en betekenis, zodat u door alle correlaties inzicht krijgt.

  Lees meer
 • Advanced Analytics

  Neem de toekomst mee in uw beslissing.

  De toekomst is minimaal zo belangrijk bij het nemen van strategische beslissingen, als het heden en verleden. Kijk vooruit bij het sturen van uw organisatie: dan wordt het écht interessant.

  Lees meer

We zijn gespecialiseerd in Business Intelligence voor deze branches

 • Transport en logistiek

  Winstmarges staan onder druk door stijgende kosten. Onze BI-oplossingen bieden stuur- en managementinformatie; actueel en bedrijfsbreed.

 • Zakelijke dienstverlening

  De zakelijke dienstverlening is een van de snelst groeiende bedrijfstakken. Een enorm gevarieerde en een zeer dynamische sector. Business Intelligence verheldert.

 • Groothandel

  U wilt klanten, producten en transacties analyseren. Daarom integreren we data uit systemen van onder andere verkooppunten en de toeleveringsketen om mogelijkheden te ontdekken in omzet, marge en winst. BI doet het voor u.

 • Productie

  In veranderende markten wilt u slanker en slimmer werken. Succes is afhankelijk geworden van de snelheid waarmee u reageert op veranderingen. Laat Business Intelligence u leiden.

 • Verzekeringen

  Vertrouwen is belangrijker dan ooit. Transparantie is van groot belang. Inzicht in data is daarbij cruciaal en Business Intelligence onmisbaar.

 • Flex branche

  De arbeidsmarkt trekt aan en gelijk heerst er al krapte. Doordat het selecteren en leveren van mensen onder druk staat, ontstaat er informatiebehoefte op verschillende niveaus in de organisatie. Directie, rayonmanagers en intercedenten krijgen verschillende rechten tot de gegevens. BI is de oplossing.

Kunnen we u verder helpen?

Wij zijn certified partner van:

 • Microsoft

Waarom kiezen voor Pink Elephant?

 • We werken agile: transparant, praktisch en duidelijk
 • Kennen uw business en werken als partners met u samen
 • Maken succesvolle bedrijven nog succesvoller
 • Pink Elephant biedt een compleet scala aan IT-dienstverlening