Business Intelligence

Advanced Analytics

Neem de toekomst mee in uw beslissing

Business Intelligence Advanced Analytics Neem de toekomst mee in uw beslissing

Pink Elephant Business Intelligence heet nu 2Foqus

Pink Elephant Business Intelligence heet nu 2Foqus
Sinds 1 januari 2020
Bezoek de nieuwe website

Bij het nemen van strategische beslissingen is de toekomst minimaal even belangrijk als het heden en het verleden. Wanneer we toekomstige – en externe – gebeurtenissen betrekken in de data die u ziet op uw dashboard, is dat Advanced of Predictive Analytics. Met die voorspellingen kunt u vooruitkijken bij het sturen van uw organisatie: dan wordt het écht interessant.

Vooruitkijken met Advanced Analytics is voor uw bedrijf aantrekkelijk wanneer u bijvoorbeeld moet plannen of inkopen, en afhankelijk bent van factoren zoals:

  • Het weer
  • Beurskoersen
  • Valutakoersen
  • Brandstofprijzen

In plaats van dat u beslist op een verwachting over de toekomstige ontwikkelingen van die onderwerpen, kunt u vertrouwen op het beeld dat u ziet op uw dashboard.

Python

Wanneer we Advanced Analytics toepassen binnen uw organisatie, beginnen we met definiëren we de exacte vraag waarop we een oplossing gaan ontwerpen. We gebruiken daarvoor Python: ons Zwitserse zakmes. Python is een programmeertaal waarmee we geavanceerde statistische modellen maken. Het sluit naadloos aan op Qlik Sense en Power BI.

Zou Advanced Analytics uw bedrijf voordeel opleveren?

Wij zijn certified partner van:

  • Microsoft