Business Intelligence

Services

Wij zorgen dat u intelligent met uw business omgaat

Business Intelligence Services Wij zorgen dat u intelligent met uw business omgaat

Pink Elephant Business Intelligence heet nu 2Foqus

Pink Elephant Business Intelligence heet nu 2Foqus
Sinds 1 januari 2020
Bezoek de nieuwe website

Waarom zou u tijd besteden aan dingen die automatisch kunnen? Bijvoorbeeld het verzamelen van de gegevens voor een maandelijkse rapportage. Met een eenmalige investering zet u daarvoor een BI-oplossing in. De tijd die u wint, kunt u besteden aan zaken waar u voorheen nooit aan toekwam.

De Business Intelligence oplossing die wij voor uw organisatie maken is uiteraard uniek. De basis hebben we in de gereedschapskist, het op maat maken doen we samen: kennis en ervaring van beide kanten.

Welke data is beschikbaar? Wat is de kwaliteit ervan? Welke gegevens heeft u nodig om uw specifieke vragen te beantwoorden? Starten met BI is beginnen met het beantwoorden van vragen.We zijn er altijd op gericht om uw organisatie weer een stap verder te brengen.

Wij zien het als groeien naar volwassenheid in Business Intellligence

Zit u nog in de fase van What happened? (reporting) Of bent u bij Why did it happen? (visualising en analysing). Hierbij kunnen we al oplossingen bieden die uw bedrijfsvoering vergemakkelijken.

We begeleiden u in de stap naar de volgende fase: What’s happening now? (monitoring en dashboarding) En: What might happen? (predictive analysis). Dan wordt het echt interessant.

Hoe volwassen is uw organisatie? En wat is ervoor nodig om u ervan te overtuigen een stap verder te gaan?

Zo werken we

 • Inventariseren

  Uw doelstellingen en randvoorwaarden werken we uit in een helder en werkbaar projectplan. Een goed plan van aanpak geeft het traject stevigheid.

 • Implementeren

  We werken pragmatisch en zijn gericht op de bedrijfsvoordelen. Het implementeren doen we agile; we focussen op korte termijn successen en haalbare projectfaseringen.

 • Opleveren

  Naast het realiseren van de projectdoelstellingen zien wij gebruikersacceptatie als belangrijke succesfactor. Samenwerken met uw organisatie staat daarom centraal.

Om te kijken of onze Business Intelligence oplossingen iets voor u zijn, kunt u deze services inzetten

 • Proof of Concept

  Met een Proof of Concept kunt u onze Business Intelligence oplossing met uw eigen data zien en ervaren.
  Zo kunt u snel en zonder risico beoordelen wat de toegevoegde waarde zou zijn van een implementatie van Qlik Sense of PowerBI. U zult overtuigd raken.

  Iets voor u?
  Maak een afspraak.

 • Health Check

  Wanneer uw organisatie al werkt met een BI-oplossing dan is de door ons ontwikkelde Health Check een goede manier om te controleren of de oplossingen efficiënt zijn ingericht en worden gebruikt, of de implementatie schaalbaar is en of men kan inspringen op veranderende informatiebehoefte.

  We identificeren potentiële probleemgebieden en maken een verbeterplan. De check helpt uw organisatie om het meeste uit uw BI-oplossing te halen.

  Geïnteresseerd?
  Neem contact op.

Training in Business Intelligence volgen?

Pink Elephant biedt diverse trainingen aan op het gebied van Business Intelligence. De trainingen die we aanbieden zijn onder andere:

 • Qlik Designer & Developer
 • TimeXTender

Door het volgen van deze trainingen krijgt u de kennis en de vaardigheden om deze producten snel in gebruik te nemen. Waardoor u het meeste uit de functionaliteit van Qlik en TimeXTender kunt halen.

Voor meer informatie over trainingen, neem contact op.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij zijn certified partner van:

 • Timextender
 • Microsoft
 • Qlik