Pink Elephant

Consulting Services

Experts verschaffen perspectief

Pink Elephant Consulting Services Experts verschaffen perspectief

Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze gespecialiseerde consultants. Zij verschaffen duidelijkheid en perspectief in vraagstukken omtrent IT-strategy, informatiebeveiliging en cloud computing.

Verandering

In IT is verandering een constante. Als het niet uw corebusiness is, is het lastig bij te houden. Laat staan goede beslissingen te nemen over hoe IT-ontwikkelingen toe te passen binnen uw eigen organisatie. Voor ons is het wél corebusiness, dus we adviseren u graag en ondersteunen u bij implementatie.

De mensen en processen

Pink Elephant is zich van oudsher bewust van het samenspel van people, process en technology als het gaat over IT. Daarom besteden we in onze adviezen en ondersteuning in het bijzondere aandacht aan de menselijke factor en de processen waarmee ze werken. We hebben daarvoor een uitgebreid aanbod adoptietrainingen. IT is immers pas echt effectief wanneer medewerkers er goed mee om weten te gaan.

 

Bewijs

We zijn er trots op dat we in het Nederlandse IT Partner Preference Onderzoek van IDG Research tweemaal als Challenger in de top staan. We zien het als een bewijs dat onze integrale aanpak werkt.

Consulting expertises

 • IT Strategy

  We hebben het IT Strategy Light Framework ontwikkeld. Hiermee realiseren we voor u in korte tijd een overzichtelijke strategie voor uw informatievoorziening.

  Meer lezen
 • Informatiebeveiliging

  Nu de meeste data online te benaderen is en de regelgeving steeds scherper wordt, is informatiebeveiliging een onmisbaar onderdeel van uw IT-beleid.

  Meer lezen
 • Cloud

  Cloud computing verandert in een razend tempo het IT-landschap. Over tien jaar verbazen we ons over de manier waarop we nu werken.

  Meer lezen
 • Adoptietrainingen

  Leren werken met nieuwe ontwikkelingen is essentieel voor het slagen ervan. Wij bieden op maat gesneden trajecten.

  Meer lezen

Dat we al bijna 30 jaar klant zijn, zegt eigenlijk al genoeg.

Dat we al bijna 30 jaar klant zijn, zegt eigenlijk al genoeg.
Hans de Haan. IT Manager IT Manager
Bekijk de case