Consulting Services

Office365 / Microsoft 365 Advies en Implementatie

Veilige productiviteit, overal en altijd

Consulting Services Office365 / Microsoft 365 Advies en Implementatie Veilige productiviteit, overal en altijd

De Cloud verandert in een razend tempo het IT-landschap. De verwachting is dat binnen 10 jaar het grootste deel van de IT in de Cloud is ondergebracht. De Cloud heeft dan ook grote voordelen, want het maakt de toegang tot data en applicaties tijd- en plaatsonafhankelijk. En dat op een veilige manier. Daarnaast biedt de Cloud grote voordelen op het gebied van flexibiliteit en kosten.

Microsoft heeft de Cloud een integraal onderdeel gemaakt van de strategie, in het kader van “Cloud First, Mobile First”. Zowel Windows, Office en de belangrijkste server-software is nu Cloud-ready. Dit komt allemaal samen in Windows 10 en Office 365.

Recent heeft Microsoft een propositie gelanceerd waarin Windows 10 en Office 365 samen als abonnement worden aangeboden: Microsoft 365. Pink Elephant Consulting Services kan uw organisatie helpen met het maken van de juiste keuzes.

 • Office 365

  Microsoft Office 365 is een verzameling van applicaties en services rondom de werkplek. Zowel de desktop- als server applicaties staan dan geheel of deels in de Cloud.

  Lees meer
 • Microsoft 365

  Waar Microsoft in het verleden vooral licenties verkocht, worden Windows, Office en Azure steeds meer als dienst in de markt gezet. Voor klanten betekent dit onder meer dat eenmalige investeringen worden vervangen door maandelijks opzegbare abonnementen.

  Lees meer
 • Adoptietrainingen

  Wanneer uw organisatie overgaat op Office 365; hoe zorgt u er dan voor dat iedereen ermee uit de voeten kan?
  Pink Elephant verzorgt adoptietrainingen. De deelnemers krijgen de stof aangeboden op een manier die ervoor zorgt dat de informatie onderdeel wordt van hun dagelijks handelen.

  Lees meer

Pink Elephant staat in de top 5 van Microsoft Nederland implementatie-partners als het gaat om het daadwerkelijk gebruik door de klant van de functies van Office 365. Dit is onze belangrijkste metric.

Microsoft Nederland

Cloud Profiler

Pink Elephant biedt als Cloud Service Integrator een groot aantal diensten rondom de Cloud. Met de dienst Cloud Profiler kunt u een overwogen keuze maken welke Cloud-oplossing(-en) voor uw organisatie de meeste toegevoegde waarde bieden.

Cloud Profiler
Joost Gelijsteen

Neem contact op met

Joost Gelijsteen

Solution Architect +31882356655